Veretlen oroszt küldenek Buchinger Ivánra

Veretlen oroszt küldenek Buchinger Ivánra


Buki egy újabb medveölőre készülhet.Egészen pontosan ismét előjegyezték Ivánt a veretlen Magomed Idrisov (6-0) ellen december 9-re. Eredetileg júniusban találkoztak volna, de akkor Idrisov megbetegedett. Pár nappal a meccs előtt dőlt ki Magomed, aki helyett Mikhail Korobkov ugrott be akkor. Buki nem nagyon izzadt meg azon a meccsen, öve ugyan nem volt terítéken az ellenfélváltozás miatt, de egy percig sem volt veszélyben győzelme az ifjú Korobkov ellen.


A júniusi meccset így promózták anno


Ami azonban késik, az nem múlik, ismét Magomedet küldik Iván ellen, hogy megpróbálják megtörni az oroszzabáló sorozatát. Buki ugyanis 2013 májusa óta veretlen, 2014 áprilisa óta az M-1 Global szervezeténél, megannyi orosz bunyóst elfogyasztva.


Az M-1 Globalnak hamar rá kellett jönnie, hogy hazai versenyzőt nehezen tudnak majd a pehelysúlyban bajnoki címig tolni, Iván ugyanis eddig mindenkit megoldott. És nem csupán földön, ahol véleményem szerint világklasszis szintet képvisel Iván, hanem állva is komolyat fejlődött az MMA Spirit csapatánál. Amit viszont durván tol Buki, az a kardió téma, igazából a harmadik menet közepére szokott bemelegedni, az ötödik etap szinte ajándék számára, míg az ellenfelei már a seggükön veszik a levegőt.


A Mansour Barnaoui elleni meccse az USA-n kívüli McGregor vs. RDA kategória volt tavaly októberben, mikor az M-1 könnyűsúlyú bajnok jött ellene, minden szakíró felkapta a fejét erre, és hosszasan cikkeztek róla. Nyilván az M-1 és harcosai kapcsán nincs akkora médiafelhajtás, mint a UFC és Conor meccsei esetében, Buki pedig korántsem egy durva trash talker, de szakmai szempontból az a Barnaoui elleni meccs brutál volt, amit pontozással vitt is Iván.


Ha Idrisov nem is akkora név, mint Barnaoui, de legalább olyan veszélyes kihívást jelent most Iván számára, ugyanis komplex és veretlen bunyósról van szó hazai pályán. Óvatosságra ad okot, hogy Idrisov nemrég legyőzte Buki csapattársát, Max Cogat, aki szintén nem szarral gurigázik, valamint Alexander Butenkot, a jelenlegi könnyűsúlyú bajnokot.


Szóval Buki és Idrisov december 9-én találkoznak egymással az M-1 Challenge 73 főmeccse előtt, egy ötmenetes csatában. Iván már kint készül Frankfurtban az MMA Spirit-nél. Eredetileg pár héttel korábban lett volna a meccs, a szokásos csúszás miatt Iván felkészülése így kitolódott, ami fizikálisan és mentálisan is plusz igénybevételt jelent számára. WAAR Buki, toljad kitartóan az edzéseket!Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá