Véres pacává verték Alexander Emelianenko fejét

Véres pacává verték Alexander Emelianenko fejét


Alexander Emelianenko, az orosz bunyólegenda július 24-én csapott össze a nála 4 évvel fiatalabb Magomed Ismailov-val, aki egy sambo világbajnok és 2011 óta MMA-zik.

Alexandernek, a háromszoros sambo világbajnoknak meggyűlt a baja vele már rögtön az első menetben. Méghozzá nagyon durván. Bár elvileg állóharcban ő volt az esélyesebb, Ismailov rendesen letaglózta őt ütésekkel, majd egy double leg földrevitellel leteperte a földre...

...és ott is tudta tartani, felülről támadta honfitársát. A fiatalabb Emelienenko testvér védekezésképp próbálta magához szorítani, hogy ne tudja megsorozni őt. Ez egészen a menet utolsó percéig sikerült is, azonban akkor Magomed ki tudott nyílni és erősebben tudta ütlegelni, el is kezdett vérezni Alex bal szemöldöke.

Az utolsó pár másodpercben azt lehetett hinni, hogy Alexandert merevre üti a földön Ismailov, aki nagyon Khabibosan mozgott. A mérkőzésvezetőnek rendesen le kellett löknie őt Alexről, mert az egykori Pride-os olyan merev volt, mint egy deszka.

Emelianenko-t a gong és a bíró mentette meg a vereségtől, ilyen csúnyán festett a helyzet:A második menetre a megrendült Alex egész frissen jött ki, betámadta ellenfelét, rendkívül izgalmas csetepaté kerekedett, mindketten találtak.

Ekkor repült ki Alex fogvédője egy ütéstől. Miután a bíró visszatette a szájába a védőfelszerelést, Magomed kihasználta a pillanatnyi kihagyást, és megint a földre vitte őt. Itt folytatódott a Ground & Pound, Emelianenko feje egyre vörösebb árnyalatot vett, már a szája is vérzett.

A menet vége felé szinte mozdulatról mozdulatra megismétlődtek az első menet végén látott események, csak most Alexander egy picivel jobban védekezett. Ismailov rettentő sportszerűen a menet végén felsegítette őt a földről. Öröm volt nézni.

A harmadikban is folytatódott a nyomorgatás, Alexander arcán szinte több volt a vér, mint a látható bőrfelület:Annyi vért veszített, hogy a bíró szünetet rendelt el, és behívott egy orvost, hogy vizsgálja meg a harcost.

Viszonylag rég láttunk még ilyet, de most megtörtént: mivel a sérülés nem volt vészes, a meccset nem állították le, a bunyósokat visszaterelték abba a pozícióba, amiben voltak, és mehetett az egyoldalú meccs tovább.

Magomed folytatta a verést, a vérzés újból erőre kapott, a mérkőzésvezető pedig úgy gondolta, ennek itt és most kell véget vetni. Emelianenkonak megkegyelmezett, leállította a meccset.

Ismailov mérlege 16-2 (1 NC)-re javult, Alexandernek pedig ezzel megtört a hatéves veretlenségi sorozata. 


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá