Végre egy kis látnivaló: így győzött Craig Jones a Submission Underground 13-ban!
bJJ

Végre egy kis látnivaló: így győzött Craig Jones a Submission Underground 13-ban!


Craig Jones győzött a Submission Underground 12 főmeccsén Kevin Casey ellen.

Az egész rendezvény meglehetősen minimalista díszletek között zajlott. Egy átalakított gabonasilóban rendezték meg, a krízis helyzetre való tekintettel nézők nélkül. Egyetlen egy operatőr volt és még versenyzőket sem kísérhette senki. Chael Sonnen kommentálta a rendezvényt, de ő sem lehetett jelen az épületben.

Ezen kívül minden versenyzőnek hosszú rashguardot kellet viselnie, aminek személy szerint nem igazán látom a gyakorlati hasznát, hiszen majdhogynem egymás verítékében fürdenek a bunyósok.

Jones viszonylag gyorsan, nem egész három perc alatt egy heel hook-kal győzött.A co-main event sem tartott sokáig. A UFC rajongóknak ismerős lehet Jake Ellenberger, akinek sikerült belefutnia Ben Egli americana-jába.

Ellenberger eredetileg Carlos Condit ellen küzdött volna, de Condit a pandémiéra való tekintettel visszalépett a versenyzéstől.Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá