Vége a találgatásoknak: Floyd Mayweather nem fog MMA-zni

Vége a találgatásoknak: Floyd Mayweather nem fog MMA-zni


Nem lesz cirkusz.

Sokak fantáziáját beindította egy esetleges Floyd vs. Conor visszavágó a ketrecben, de legalább ennyien voltak, akik ellenezték ezt az egész cirkuszt. Nos, most ez utóbbi csoport örülhet, Floyd nem csinál hülyét magából a UFC-ben. Minden idők legjobbja egy NBA All-Star kosármérkőzésen jelent meg, és egy újságíró, Mike Bohn beszélt vele, ő hozta le ezeket az információkat:A poszt szerint arra a kérdésére, hogy komolyan kell-e venni azt, hogy kiállna Conorral még egyszer, Floyd ezt a választ adta:
"Már bunyóztam vele, és most egy kosármeccsen, nem egy MMA meccsen vagyunk."

Ebből én nem vontam volna le messzemenő következtetéseket, de az ír az Instagramon megerősítette a hírt, és azt írta, örül annak hogy Mayweather marad nyugdíjban, és éppen ezért nem is lobbizott egy visszavágóért. Leírta, hogy az ő játéka könyörtelen, és hogy örömmel mérlegeli a további opciót, már ami azt illeti, hogy kivel bunyózzon legközelebb. A poszthoz egy olyan képet választott, ahol az látszik, Floyd azért 40 évesen nem vette olyan könnyen az akadályt:Ezt azt jelenti, hogy ennek az őrületnek is búcsút inthetünk.

Talán még egy barátságos kosármeccs azért még csak-csak összejöhet Floyd és Conor között, de úgy néz ki, többre nem számíthatunk.Szólj hozzá