Vasiliy Lomachenko Teofimo Lopez ellen térhet vissza

Vasiliy Lomachenko Teofimo Lopez ellen térhet vissza


Október 3-án eldőlhet ki a vitathatatlan könnyűsúlyú bajnok, ugyanis akkor tervezik Lomachenko (14-1) és Lopez (15-0)  összecsapását. Lomachenko birtokában van a WBA, WBC és WBO könnyűsúlyú öve, már csak Lopez IBF címe hiányzik, hogy teljes legyen a kollekció.

Illetve, hogy a WBC öv esete kicsit fura, mivel azt Mikey Garcia tavaly áprilisban kénytelen volt visszaadni, miután két súlycsoportot ugrott felfelé és nem tudta megvédeni a könnyűsúlyú címet. Ez után Lomachenkonak adták, ezzel egy ún. “franchise bajnok” lett belőle, ami inkább tiszteletbeli cím.

A hivatalos álláspont szerint az öv most Devin Haney birtokában van, de ő sem bunyózással szerezte, hanem megkapta, mivel ideiglenes (interim) bajnok volt a szövetségnél.

A másik megosztó dolog a mérkőzéssel kapcsolatban, az ESPN-en pay-per-view lesz megtekinthető.

Egyesek szerint a két bokszoló nem rendelkezik elég nagy hírnévvel és rajongótáborral, így az átlagos rajongó nem lesz hajlandó fizetni érte.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá