Van egy nagyon jó hírünk Daniel Cormierrel kapcsolatban!
MMA

Van egy nagyon jó hírünk Daniel Cormierrel kapcsolatban!


Régóta tudjuk, hogy 2019. március 20-a fekete nap lesz az MMA világában. Oké, ez azért túlzás, de hogy szomorú nap lesz, azt tudtuk. Az eddigi hírek szerint ezen a napon, 40. születésnapján vonul vissza Daniel Cormier, a UFC jelenlegi nehézsúlyú bajnoka. Kár lenne érte, hiszen rengeteg izgalmas ellenfele lehetne.

Az MMA Hour mai élő adásában DC beszél erről, és nem várt jó hírt mondott, e szerint nem tartja magát a korábbi ígéretéhez, vagyis nem vonul vissza bő egy hónap múlva.

 

DC örült annak hogy Anderson Silva jól bunyózott így 42 évesen is, ez bizonyára motiválja őt is, bár azt is mondta, hogy ő nem akar oda eljutni, hogy nála is az legyen a nagy szó, hogy még mindig versenyképes. Mondta, hogy Silva is biztos azon tűnődött a meccs után, hogy oké, nem volt rossz, de nyernie kellett volna.

Ez az egyik hír.

A másik, hogy a közhiedelemmel ellentétben a 39 éves nehézsúlyú champ nem vár Brockra. Sérült a háta a UFC 230 óat, és ezért nem bunyózik. Azt mondta, ha nem lenne sérült, már bunyózott volna Miocic-el.

Cormier egy sorrendet is felállított, ha csak három meccse lenne hátra, akkor ez így néz ki: Lesnar, Miocic, Jones.

Hogy mikor meccsel konkrétan DC, azt egyelőre nem lehet tudni. De most jól jön neki egy kis pihenés, elvégre brutális évet zárt tavaly: háromszor bunyózott, háromszor nyert, brutális edzőtáborai voltak, rezidens szakkommentátor lett a UFC-nél, részt vett az Ultimate Fighterben, középiskolai birkó edző lett. Egy nagyon termékeny bunyóst tisztelhetünk a személyében, tavaly novemberben meccselt utoljára, úgyhogy még van ideje pihenni picit.

 


Szólj hozzá