Van egy jó, és egy rossz hírünk a Joshua-Pulev meccsel kapcsolatban

Van egy jó, és egy rossz hírünk a Joshua-Pulev meccsel kapcsolatban


Melyiket mondjam először?


Kezdem inkább a rosszal, hogy ne rossz szájízzel legyen vége a cikknek, és ne sírva ikszeljétek ki a cikket. Sajnos hiába örültünk a zseniális párosításnak, Kubrat Pulev (25-1, 13 KO) nem tud kiállni Anthony Joshuával (19-0, 19 KO) szemben, sérülés miatt. Pulev vállával történt valami szerencsétlenség, pedig már csak picivel több mint egy hónap volt hátra a meccsig (október 28.).

A jó hír az, hogy találtak egy bátor harcost, aki vállalta, hogy elvállalja a babzsák késő beugró szerepét, így Joshuát mindenképp (hacsak le nem sérül ő is az elkövetkezendő napokban, hetekben) láthatjuk bunyózni. Ez a bátor vállalkozó tapasztaltabb, mint Joshua, hozzá hasonlóan szintén nagy ütő (mérlege: 35-3-1, 27 KO), és úgy hívják, hogy Carlos Takam. Képet is szereztem róla, nem véletlenül:Takam a második a rangsorban az IBF-nél, és Eddie Hearn, AJ promóterének zseniális húzása miatt egész jó formában lehet már most is.
“Amikor bejelentették a Pulev elleni meccset, megegyeztem Takam csapatával, azt mondtam nekik, hogy kezdjenek bele egy edzőtáborba, és hogy legyenek elérhetőek végszükség esetén. Amikor felhívtam őket, hogy eljött a pillanat, amire számítottunk, örömmel elfogadták a meccset." – mondta Hearn.

Ezen a meccsen egyértelműen Joshuának van több vesztenivalója, már csak azért is, mert ő a bajnok, és persze azért, mert ő végig Pulevre készült.
"Nehéz helyzetbe került AJ" – folytatta Hearn. "Pulev stílusára és magasságára készültünk (194 centi, Takam pedig 187 – a szerk.), most egy teljesen más stílusú ökölvívó lesz az ellenfél. Ilyenre még nem volt példa, de persze AJ készen áll minden fajta kihívásra.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá