Vagy nagy szünetet tart, vagy visszavonult Nate Diaz
MMA

Vagy nagy szünetet tart, vagy visszavonult Nate Diaz


Miután Nate Diaz kikapott Jorge Masvidal-tól, felmerült az azonnali visszavágó gondolata, még ott helyben az Oktagonban újra kihívták egymást a srácok, mivel az orvos vetett véget a bunyónak, nem ők.

Pár nappal később Diaz az Instagramra vette az irányt, és egy elég rossz hírt (vagy még rosszabbat?) közölt a rajongóival:Ez lefordítva annyit tesz, hogy:

"Baszódjon meg ez a visszavágó dolog. Már az előtt vége volt ennek a szarnak, hogy elkezdődött. Világkörüli turnéra megyek. Viszlát, bunyó!" – írta.

Ez két dolgot jelenthet, de senki sem tudja, hogy pontosan mit: vagy végleg visszavonult (korábban mondta, Masvidal az egyetlen BMF, csak ők ketten maradtak, tehát nem lát ép eszű ellenfelet a láthatáron), vagy hosszabb "betegszabadságot" vesz ki.

Erre amúgy is szüksége van, ugyanis be kell, hogy gyógyuljon mindkét sebe, amit a bunyó során kapott. 90 napos eltiltást kapott hivatalosan, de valamit azt súgja, hogy ennél sokkal később láthatjuk majd őt a ketrecben – ha egyáltalán láthatjuk még.

Megjegyezném, hogy volt már olyan bunyót, aki elsütötte már a "visszavonulok" varázsszót, amivel magára terelte a figyelmet, aztán megszegte az ígéretét.

Szerintetek mi lelte Diaz-t?


Szólj hozzá