Usman Nurmagomedov leverte Pitbullt, a Nurmagomedov család a világ csúcsán
MMA

Usman Nurmagomedov leverte Pitbullt, a Nurmagomedov család a világ csúcsán


Ezzel most már a UFC-nek és a Bellatornak, a két legnagyobb szervezet könnyűsúlyú divízióját is egy Nurmagomedov családtag uralja.

Usman Nurmagomedov éjjel a Bellator 288-on 16-0-ra javította mérlegét azzal, hogy megverte Patricky Pitbullt, Patricio Pitbull öccsét egy könnyűsúlyú bajnoki mérkőzésen.

A 24 éves dagesztáni öt menet alatt gyűrte le az ex-bajnokot, minden színtéren jobb volt nála. Több találata volt és már-már szinte természetes, hogy birkóban is felülmúlta, így nem is volt kérdés, hogy egyhangú pontozás lesz.

A második menet végét Pitbull megúszta, hasonló módon, mint Pereira Adesanya ellen, vagyis a gong mentette meg a fightert a TKO-s vereségtől:Szinte félelmetes egyébként, hogy szinte kivétel nélkül mindig benyeli ezt az ütés, aztán földrevitel kombót, ami ellen úgy tűnik, senkinek sincs ellenszere MMA-ban a világon: 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TOTALDAMAGE (@totaldamagehu) által megosztott bejegyzés


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá