Usman Nurmagomedov ledarálta ellenfelét

Usman Nurmagomedov ledarálta ellenfelét


Még a múlt héten írtuk meg nektek, hogy Usman Nurmagomedov, akinek neve furcsa mód a váltósúlyú bajnok, Kamaru Usman és a könnyűsúlyú bajnok Khabib Nurmagomedov neveiből áll össze, bunyózni fog, hogy 10-0-ra javítsa mérlegét.

Kicsit késünk a beszámolóval, de itt van: Khabib un okatesója a UAE Warriors 12 gálán mérkőzött meg Jerry Kvarnstrom-mal, Khabib is ott volt vele, segítette őt a felkészülésben.Usman hipergyorsan, hiperkönnyedtséggel mattolta ellenfelét, ehhez elég volt neki 40 másodperc.

Nem lebirkózta, hanem brutális kombinációval, ütésekkel, térdesekkel és (fej)rúgásokkal küldte földre a finnt, és végül Ground & Pound-dal finiselte, Kvarnstrom verbálisan adta fel a meccset az első menetben.Itt az ideje annak, hogy Usman végre hozzá méltó ellenfeleket kapjon, Khabib szerint a UFC hamarosan le fogja igazolni őt. Ezzel ő lenne a negyedik Nurmagomedov a UFC-ben:

Abubakar Nurmagomedov
Umar Nurmagomedov
Khabib Nurmagomedov
Usman Nurmagomedov

Ez is mutatja, mekkora zseniális edző volt Abdulmanap Nurmagomedov, aki július 3-án életét vesztette. Rengeteg bunyóst nevelt ki.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá