Unalmas volt a Joshua-Parker, cserébe itt egy brutális KO az egyik felvezetőmeccsről

Unalmas volt a Joshua-Parker, cserébe itt egy brutális KO az egyik felvezetőmeccsről


Povetkin egy másik dimenzióba ütötte át.

Tegnap este mindenki brutális kiütést várt Anthony Joshuától, de sajnos ezt most nem kaptuk meg tőle. Parker ellen óvatosan és taktikusan bokszolt, ami sokaknak unalmas volt, de AJ nem akart kockáztatni. Alexander Povetkin viszont megadta azt, amire vártunk Joshuától: brutálisan kiütötte ellenfelét, Davice Price-t:Itt van slowmo-ban is ugyanez, szerintem ez után Price-t a Walking Dead készítői fel fogják keresni, hogy szerepeljen a showban zombiként:Ilyen az, amikor egy bokszgálán a felvezető meccs jobb, mint a főmeccs. Ritka az ilyen.

Povetkinnek egyetlen veresége van, azt a már visszavonult Wladimir Klitschko-tól szenvedte el 2013-ban. Egy pontozásos vereségről van szó. Az orosz egyébként elég sok embert kiütött már, 34 győzelméből 24 kiütés, nem semmi. A tegnap esti performansz miatt Povetkin lett a hétvége egyik sztárja, és nagy lépést tett afelé, hogy a közeljövőben felemlegessék a nevét Anthony Joshua vagy Deontay Wilder kihívójaként.

Ami pedig Price-t illeti, megjelent róla egy elég vészjósló fotó a Twitteren, de haverja, Tony Bellew szerint megmarad:Kiütése pedig megmarad az utókornak.

Eszembe juttatott egy rossz poént is: Mi lett David Prive-ból, mután szétcsapta őt Povetkin?

Priceless.


Szólj hozzá