Újra Daniel Cormier a UFC félnehézsúlyú bajnoka
MMA

Újra Daniel Cormier a UFC félnehézsúlyú bajnoka


Az igazi bajnok visszatért.

A Jon Jones mókavonat fontos állomásához ért, de még nem látni előre a végállomást. Most már biztos, hogy Jones szervezetébe Turinabol került, a UFC pedig először no contest-nek, vagyis értékelhetetlennek jelölte Jones TKO-s győzelmét Daniel Cormier ellen, Jonestől elvették a félnehézsúlyú bajnoki címet, így megint Cormier lett a súlycsoport bajnoka.Cormiert eléggé megviselte lelkileg és fizikailag a Jones-től elszenvedett vereség, nehéz elképzelni, hogy érezheti magát most, azok után, hogy már elhitte, hogy Jon jobb nála.
"Ha ez egy no contest, az gyakorlatilag azt jelenti, hogy a meccs meg sem történt valójában." – mondta Cormier. "White azt mondta nekem, hogy ha valamelyikünk nem hozta volna a súlyát a mérlegelésen, és Jones nyert volna, akkor nem lett volna övé a bajnoki cím."

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá