Újabb Cage Fighting gála még ebben az évben!!!

Újabb Cage Fighting gála még ebben az évben!!!


Még egy hét sem telt el, hogy megrendezésre került a Cage Fighting eseménysorozat hetedik felvonása, máris kaptuk a híreket, melyek szerint az év végén még lesz egy gála, amely a Cage Fighting - Fight Night nevet kapta.

Ezt a gálát a szervezők December 13.-ra tűzték ki és az Észak-komáromi városi sportcsarnokban kerül megrendezésre. A Fight Night gálák jellemzően kisebb események lesznek, melyek valószínűleg megannyi feltörekvő tehetségnek adnak majd lehetőséget a bizonyításra. A Cage Fighting FN rendezvények is tökéletes minőségben fognak zajlani és a különbség csak a csarnokok mérete lesz.

A Cage Fighting 8-nak is már nagyjából megvan a kitűzött időpontja, ami a szervezők elmondása szerint 2020 február végére saccolható. Ez még persze konkretizálódik, de ami biztos, hogy valami mocorog, valami történik és Isten meg a ments, hogy lemaradjunk róla.

Szóval figyeljétek a Cage Fighting Facebook és Instagram oldalát, illetve a jó szokásaitokat betartva olvassatok minket is, mert szállítani fogjuk Nektek az összes apró infót.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá