Új helyszín kell annak a májusi gálának is, ahol visszatérne Dustin Poirier
MMA

Új helyszín kell annak a májusi gálának is, ahol visszatérne Dustin Poirier


Több, mint egy hónap múlva, május 16-án tért volna vissza Dustin Poirier a harcmezőre, de a Kalifornia Állami Atlétikai Bizottság most hozott meg egy határozatot, mely szerint betiltják május végéig az összes sporteseményt az államban.

A hír azért aggasztó, mert az jön le belőle, hogy a koronavírus még másfél hónap múlva is tombolni fog. Amerikában nagyon későn kezdték meg a védekezést a vírus ellen, ez egy lehetséges magyarázat lehet arra, hogy már most tudják, esélyük sem lesz május közepén UFC-gálát tartani Kaliforniában.

Sajnos ez az az állam, ahol a legsúlyosabb a fertőzés mértéke, már 10.000-nél is több igazolt fertőzött él ott és 200-an meghaltak. Dustin ellenfele Dan Hooker lenne...Vagy lett volna...Vagy tudja a jó ég, hogyan fogalmazzak már ebben a szaros helyzetben.

A UFC Fight Night 175 kártyája itt található egyébként.

 


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá