Új ellenfelet kapott Hector Lombard a BKFC-s debütálására, vérontás várható

Új ellenfelet kapott Hector Lombard a BKFC-s debütálására, vérontás várható


A puszta öklű bokszmeccseket szervező Bare Knuckle FC (BKFC) jubileumi, tizedik gáláján debütál ebben a brutális sportban a Bellator első középsúlyú bajnoka, Hector Lombard.

Az eredeti terv az volt, hogy Joe Riggs, a szintén UFC-s veterán lesz az ellenfele a február 15-i card-on.

Fontos megjegyezni, hogy ez a főmeccs lett volna, így nézett ki a bunyó hivatalos plakátja:Január 20-án jött a hír, hogy Riggs-t indoklás nélkül levették a card-ról, így Hector-nak (34-10-1, 1 NC) új ellenfelet adtak a 28 éves David Mundell (9-5) képében, aki szintén a Bellatorban harcolt korábban, szintén középsúlyúként.

Az új plakátot is megmutatjuk:A 42 éves kubai 2018-ban bunyózott utoljára a UFC-ben, ahonnan 6 vesztes mérkőzés után lépett le, bár az utolsó előtti veresége ellentmondásos volt, kettőt a gong után ütött, és Dollaway nem folytatta a meccset. Érdekes mód a PED-ek betiltásakor 34–4–1 1 NC volt a mérlege Hector-nak, ami akárhogy is nézzük, megközelíti a Fedor Emelianenko-i magasságokat (Fedornak is 31–4 (1) volt a mérlege még 2011-ben.

Hector le is bukott szteroiddal 2015-ben, és rosszmájúan mondhatnánk, hogy a teljesítménye romlását a sűrűbb és szigorúbb doppingellenőrzéseknek köszönheti, javára mondható, hogy testfelépítése semmit sem változott.

Lombard a tavaly decemberi Quintet Ultra-ban vett részt, ahol egy 5 tagú PRIDE csapat rombolhatott neki egy 5 tagú UFC csapatnak. Az első grappling meccsén szubolta Sean O'Malley-t, aztán döntetlent vívott Anthony "Rumble" Johnson-nal.Ellenfele, Mundell egyelőre veretlen a BKFC-ben, két meccset volt eddig, mindkettőt megnyerte TKO-val.Stream linket nem tudunk jelenleg adni (ha lesz tippetek, bővítjük vele a cikket), annyit tudunk, hogy a FITE TV streameli majd a magyar idő szerint vasárnap hajnali 3-kor kezdődő gálát.


Szólj hozzá