Új ellenfelet kapott Hector Lombard a BKFC-s debütálására, vérontás várható

Új ellenfelet kapott Hector Lombard a BKFC-s debütálására, vérontás várható


A puszta öklű bokszmeccseket szervező Bare Knuckle FC (BKFC) jubileumi, tizedik gáláján debütál ebben a brutális sportban a Bellator első középsúlyú bajnoka, Hector Lombard.

Az eredeti terv az volt, hogy Joe Riggs, a szintén UFC-s veterán lesz az ellenfele a február 15-i card-on.

Fontos megjegyezni, hogy ez a főmeccs lett volna, így nézett ki a bunyó hivatalos plakátja:Január 20-án jött a hír, hogy Riggs-t indoklás nélkül levették a card-ról, így Hector-nak (34-10-1, 1 NC) új ellenfelet adtak a 28 éves David Mundell (9-5) képében, aki szintén a Bellatorban harcolt korábban, szintén középsúlyúként.

Az új plakátot is megmutatjuk:A 42 éves kubai 2018-ban bunyózott utoljára a UFC-ben, ahonnan 6 vesztes mérkőzés után lépett le, bár az utolsó előtti veresége ellentmondásos volt, kettőt a gong után ütött, és Dollaway nem folytatta a meccset. Érdekes mód a PED-ek betiltásakor 34–4–1 1 NC volt a mérlege Hector-nak, ami akárhogy is nézzük, megközelíti a Fedor Emelianenko-i magasságokat (Fedornak is 31–4 (1) volt a mérlege még 2011-ben.

Hector le is bukott szteroiddal 2015-ben, és rosszmájúan mondhatnánk, hogy a teljesítménye romlását a sűrűbb és szigorúbb doppingellenőrzéseknek köszönheti, javára mondható, hogy testfelépítése semmit sem változott.

Lombard a tavaly decemberi Quintet Ultra-ban vett részt, ahol egy 5 tagú PRIDE csapat rombolhatott neki egy 5 tagú UFC csapatnak. Az első grappling meccsén szubolta Sean O'Malley-t, aztán döntetlent vívott Anthony "Rumble" Johnson-nal.Ellenfele, Mundell egyelőre veretlen a BKFC-ben, két meccset volt eddig, mindkettőt megnyerte TKO-val.Stream linket nem tudunk jelenleg adni (ha lesz tippetek, bővítjük vele a cikket), annyit tudunk, hogy a FITE TV streameli majd a magyar idő szerint vasárnap hajnali 3-kor kezdődő gálát.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá