Új ellenfelet kapott Alistair Overeem: egy nehézsúlyú reménységet
MMA

Új ellenfelet kapott Alistair Overeem: egy nehézsúlyú reménységet


A UFC 244-en kiütötte Andrei Arlovski-t a UFC 244-en, a december 7-i gálán pedig elvállalta a bunyót Overeem ellen Jairzinho „Bigi Boy” Rozenstruik.A 9-0-s mérlegű veretlen nehézsúlyú nevét eddig nem ismertük, de most igazán nagyot dobbanthat, amennyiben sikerül legyőznie a holland KO artistát, ez esetben biztosan egy nagy lépéssel közelebb kerülne egy esetleges címmeccshez.

Mindene megvan hozzá, hogy ő legyen a UFC következő nagy sztárja. Egy rendkívül tehetséges kick-boxolóról van szó, 76-8-as profi kick-boksz mérleggel, amelyhez 64 kiütés is tartozik. Joggal nevezhetjük őt a nehézsúly Isreal Adesanya-jának, ha úgy tetszik. Hasonló kaliberű tehetségről van szó.Aki még talán Übereem-et is meg tudná verni, nem beszélve a sima Overeem-ről (nyilván itt a holland által használt szerekre gondolok a jó kis régi K-1-es időkből). Ennek ellenére jó formában van az „öreg”, legutóbbi két ellenfelét szépen kicsapta.

Eredetileg Walt Harris lett volna az ellenfele, azonban sajnálatos módon eltűnt a mostohalánya, kétségbeesésében nem akarta elvállalni az összecsapást.

A mérkőzést december 7-én rendezik, ez lesz a gála főmeccse is egyben, valamint ugyanitt rendezik a Carlos Condit vs. Mickey Gall, illetve az Aspen Ladd vs. Yana Kunitskaya mérkőzést is.


Szólj hozzá