Úgy tűnik, Sage Notrhcutt-nak mégis van sötét oldala
MMA

Úgy tűnik, Sage Notrhcutt-nak mégis van sötét oldala


A húszéves bunyós mindig csupa mosoly és tisztelet, sosem trash talk-ol, még akkor sem, ha ellenfele ekézik őt. De a szombati UFC on FOX 22-n mégis kijött belőle kicsit a vagány.


A CM Punk-ot leadráló Gall elmesélte, miket mondott neki Super Sage a ketrecben.
A meccs előtti interjúknál próbáltam kicsit kóstolgatni kicsit, hátha sikerül kicsit kizökkentenem, és visszaszól valamit, de nem tette, és mondtam is magamnak, hogy túl jó gyerek, nem ugrik semmire. Aztán, mikor meccs alatt a földre kerültünk, és felállt, akkor mondogatta, hogy „Kelj fel, kelj fel!” Én meg mondtam neki, hogy miért nem te jössz le? Azt mondtad, jobb a jitsu-d, mint az enyém.

Mikor felálltam, megkérdeztem, hogy mi van, csak nem elfáradtál? Azt mondta nem, ő sosem fárad el. Mikor adott egy monoklit, és felszakadt a szemem, azt mondta: „Oh, ez jó volt.”

Azt kell mondjam, örülök, hogy kicsit beszólogatott, tetszik a vagány Sage.

Gall ezzel a győzelemmel 4-0-s mérleggel áll a UFC-ben, és lassan elkezdhetjük komolyan venni.

Eddigi kihívásai is jól alakultak, Dana White „Looking for a fight” műsorában hívta ki CM Punk-ot, utána pedig Northcutt-ot, természetesen most is előállt egy új névvel: legközelebb Dan Hardy-t akarja.

„Outlaw” nemrég jelentette be ismét visszatérési szándékát, eredeti, 170 fontos súlycsoportja után a könnyűsúlyt becélozva. Hardy 2013-ban hagyta el az aktív sportot, mikor szívbetegséget diagnosztizáltak nála. Azóta kommentátorként dolgozik a UFC-nek, és időről időre elmondja, hogy vissza akar térni, de ebből ezidáig soha nem lett semmi.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá