UFC on Fox: Poirier vs. Gaethje élő közvetítés

UFC on Fox: Poirier vs. Gaethje élő közvetítés


A UFC 223 után ocsúdva, itt egy újabb UFC hétvége.Az előző heti balhé és történés dömping után van némileg olyan érzése az embernek, hogy a UFC on Fox: Poirier vs. Gaethje radar alatt érkezik, pedig a két főmeccs eléggé odabaszós szagú.

Legalábbis a Poirier vs. Gaethje a könnyűsúly igazi ünnepi meccse lesz Khabib megkoronázása után, főleg úgy, hogy kövi héten jön még egy Barboza vs Lee is. No de nem futok előre, ahogy Dustinnak sem kéne majd nyitott védekezéssel Gaethje ellen. Vszeg ezt nem is teszi majd az első és második menetben, ezt követően szokott szétesni a srác, főleg, ha a menetrend nem úgy alakul a meccsen, ahogy eltervezte. Gaethje combosai és gránit álla pedig erre egészen alkalmas, a kérdés csak annyi, hogy meddig lehet bírni azt, hogy pofávval védjen az ember minden támadást a meccsein. Gaethje-nek eljött a szakadék széle előző meccsén Alvarez ellen, sokáig pedig vszeg nem játszhatja azt a bulit, hogy kiütlek vagy kiütsz, mert idős korában lesznek beszédkészség problémái. Poirier előző meccsén Pettis ellen brutált tolt, ahogy Gaethje is Avarez ellen, ha fele annyit kapunk most tőlük egymással szemben, már jó lesz.Carlos Condit egykoron valóban Született gyilkos volt, de a tűz már rég kihunyt benne, ezt ő maga is elismerte. Valahol a Nick Diaz elleni zseniális, a rajongók szerint mégis gyáva meccsen, 2012-ben, Ez elég rég volt, azóta volt neki egy GSP-je, meg egy rommá sérült térde is, most meg három zsinór vereség után elég szarul áll a szénája Carlosnak. Egy nem túl eszes, de annál keményebb Alex Oliveirat kéne hoznia, aki alig fér bele a váltósúlyú felső limitbe, földön pedig hiába technikásabb Carlos, ha lemennek, Alex könnyen szétgépelheti őt.Igen, február után máris itt van ismét Israel Adesanya, a középsúly, vagy a UFC következő nagy neve, legalábbis ezt pusmogják a bokrok alatt. Marvin Vettori ellen egyértelműen azt teszteli a UFC, hogy Israel hogy boldogul a veszélyesebb arcokkal, idejekorán  beárazva őt.


A gálát élőben adja a Sport 1, éjjel 02.00, eredeti kommentárral kapjuk az arcunkba a programot. Ha nincs tévétek és prelimeket is néznétek, akkor ezen, vagy ezen a linken keresgélhettek angol nyelvű streamet. Szólj hozzá