UFC on Fox 24: Johnson vs. Reis mérkőzések videói
MMA

UFC on Fox 24: Johnson vs. Reis mérkőzések videói


Katt, és jönnek a linkek!Szombat este/vasárnap hajnalban ment le Kansas City-ben a UFC on Fox széria 24. epizódja, ahol többek között kiderült, Demetrious Johnson be tudta-e állítani Anderson Silva rekordját, vagyis hogy meg tudta-e védeni az övét tizedjére is.

Vajon Roy Nelson ki tudta-e csapni az M-1-ből és a Bellatorból a UFC-hez szegődött Alexander Volkovot? Ronaldo "Jacaré" Souza meg tudta oldani földharcban Robert Whittakert, vagy ez utóbbi nyert állóharcban? Mi a helyzet a csajokkal, név szerint Rose "Thug" Namajunassal és Michelle "The Karate Hottie" Watersonnal, akik előmeccset vívtak? Na és a felvezetőkön tudott valaki maradandót nyújtani, vagy ezután sem fogjuk felismerni őket névről?

Erről a linkről minden fenti kérdésre azonnali választ kaphattok, ha pedig az elejétől a végéig meg akarjátok nézni a meccseket, ide, vagy ide kattintsatok a meccsvideókért.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá