UFC on Fox 24: Johnson vs. Reis élő közvetítés
MMA

UFC on Fox 24: Johnson vs. Reis élő közvetítés


Kezdés: viszonylag emberi időben!Kansas Cityben kerítenek sort a UFC on FOX 24 gálára, az akció magyar idő szerint ma este 10-től kezdődik a UFC Fight Pass felvezetőivel. Itt igazán nagy nevek nem lesznek, de mindegyikőjük azon lesz, hogy maradandót alkosson, és ezzel nagyobb hírnevet szerezzen magának.

A prelimek éjfélkor kezdődnek, és a Roy Nelson vs. Alexander Volkov nehézsúlyú atomcsatával érnek véget, hogy átadják a helyet a főkártyának, ami két órával később, vagyis 2 órakor kezdődik, tegnap már elárultam, hogy milyen izgalmas felhozatallal. Nem csak Mighty Mouse – aki ha nyer, beállítja Anderson Silva egyedülálló rekordját – durranthat nagyot: Jeremy Stephens bebizonyíthatja, amit Conornak is mondott (hogy ő a hardest hitting 145-pounder), Ronaldo "Jacaré" Souza akár kart is törhet, és ha a férfiak nem nyújtanak emlékezeteset, akkor a csajok (Rose Namajunas és Michelle Waterson) jóvátehetik a hibát.

A gálát a tévében a Sport 1 csatornán nézhetitek eredeti kommentárral hajnali 2 órakor, magyar alámondással pedig vasárnap este, 22:45-től.

Spoilereket erre, élő streamet pedig itt, vagy erre találtok.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá