UFC on Fox 23: Shevchenko vs Pena élő közvetítés

UFC on Fox 23: Shevchenko vs Pena élő közvetítés


Már 22:00-kor kezdődnek a bunyók.No, ismét a FOX-on a UFC és elég impozáns lett a main card. A mérlegelős posztban már körbenyaltam a párosításokat, jó lesz ez nagyon! Masvidal durrantott még egy szexista gránátot, szerinte az ő bunyójának Cowboy-al kéne főmeccsnek lennie, nem a csajokat tolni a végére. Ejj, biztos baráti pacsizás lesz hátul. Pedig Shevchenko és Pena komoly bunyót hoznak majd egymás ellen szintén, ahogy a nehézsúlyú mezőny is most az Arlovski vs Ngannou párosításra figyel. Francis tényleg eljön mindenki lelkéért, vagy Andrei elharapja a torkát?

A korai prelim meccsek már 22:00-tól kezdődnek, a prelimek 23:00-tól, a main card pedig 02:00-tól. A Sport 1 műsorán a main card eredeti szakkommentátori hanggal élőben nézhető majd, holnap este 23:00-tól már magyarul is visszanézhetitek. Ha nincs Sport 1 tévétek, akkor ezen a linken és ezen itt találtok streamet.

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz – itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!


Szólj hozzá