UFC Fight Night: Manuwa vs. Anderson élő közvetítés

UFC Fight Night: Manuwa vs. Anderson élő közvetítés


Kezdés: 18:30.


Jimi Manuwán és Corey Andersonon a sor, hogy az igazán nagy neveket nélkülöző UFC londoni gáláját emlékezetessé tegyék, felülmúlva a rajongók alacsony elvárásait az O2 Arénában. Itt, hazai közönség előtt lép ketrecbe utoljára Brad Pickett, akinek levesébe Marlon Vera köphet bele. Izgalmas lehet még a submission specialista Gunnar Nelson csatája a 3 meccs óta veretlen Alan Jouban-nal. Újra színre lép este Makwan Amirkhani is, aki 2015-ben azzal vált világhírűvé, hogy egy gyönyörű repülő térdessel alig 8 másodperc alatt lezúzta Andy Ogle-t. Most Arnold Allen lesz az ellenfele.

Örüljünk ennek a gálának. Egyrészt, mert TD Axl és TD Skovax értékes anyagokat rögzít a helyszínről, másrészt, mert ezután pár hétig nem láthatunk egyetlen UFC-s zúzást sem. Az UFC 210 – Cormier vs. Johnson csak április 8-án, a következő Fight Night pedig még később, április 22-én jön.

A UFC Fight Passen közvetített felvezető mérkőzések végre emberi időben, 18:30-kor kezdődnek, a főkártyát pedig 22:00-tól nézhetitek. Streamek itt és itt. A főkártyát élőben a Sport2 is adja.


Szólj hozzá