UFC 249 Embedded: a legjobban várt gála

UFC 249 Embedded: a legjobban várt gála


Felkerült az internetre az Embedded gálafelszopóvlog első része, ami Pavlovi reflexeket vált ki minden UFC-rajongóból. Már csak azért is, mert a régóta várt, igazán nagy számozott gálákra szokták a mini dokumentumfilm sorozatot legyártani.

Ilyen a UFC 249 is, ami a koronavírusos kényszerpihenő miatt talán a világ legjobban várt gálájává avanzsálódott. De elég a rizsából, abból volt elég az elmúlt pár hónapban, jöjjenek a képsorok!Aki nem értené az angol vakert, annak egy kis összefoglaló, hogy miről is van szó:

Elsősorban, láthatjuk, hogy a videóban elején maszkban van, de nem ez az egyetlen dolog, amit megtesznek a UFC alkalmazottjai a biztonság kedvéért. A szokásos 4 helyett 26 szaunát visznek a helyszínre, hogy a harcosoknak ne kelljen egymás hegyén-hátán szaunázniuk a fogyasztás idején.

A hotelbe, ahol a harcosok is alszanak, csak ellenőrzéssel léphet be bárki is, a gála résztvevőinek megmondták, hogy csak limitált emberekkel jöhetnek és utazhatnak, most értelemszerűen nem lesz velük az egész pereputtyuk.

Elsőként Francis Ngannou tűnik fel – már elszoktunk a hangjától, ami nem is lehetne szögesebb ellentétben a fizimiskájával. Olyan, mint egy kezes bárány. Nagyon szimpi arc. Örül, hogy ilyen közel vannak a bunyóhoz. Edzője elmondja, a szokásosnál sokkal kisebb csapattal vágtak neki a felkészülésnek, mindössze egy sparring partnere volt A Predátor-nak.Másik edzője elmondja, 17 hetes edzőtáboron vannak túl. Azigen.

Dana White elmondja, hogy 30 oldalas dokumentumot küldtek Nevada kormányzójának, amiben leírják, hogyan bonyolítják le a gálát biztonságosan a Covid-19 járvány kellős közepén és ezt a doksit készek más ligáknak is átadni.

A következő szereplő Justin Gaethje, aki elárulja, sosem vállalt még el meccset ilyen rövid idő alatt. Étrendje tiszta, mint a gleccservíz, privát otthoni edzőterme miatt nem nagyon változott meg az élete a karantén miatt.

Tony Fergusont sem hagyták ki az első részből, sokat nem mutatnak belőle, de látszik rajta a magabiztosság.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá