UFC 244: Fun Facts!
MMA

UFC 244: Fun Facts!


A UFC 244 összesen 6,5 óráig tartott, amiből a mérkőzések csupán 2 órát töltöttek ki, tehát kevesebb, mint a teljes műsoridő egyharmadát (pontosan 31%-át), 10 perces meccsátlaggal.

A UFC 244 csupán a negyedik UFC gála volt a Madison Square Garden-ben, és az este folyamán 12 mérkőzés került megrendezésre, amiből 7 KO/TKO és 5 pontozásos győzelem született.

Masvidal vs. Diaz:

A Jorge Masvidal és Nate Diaz között rendezett főmérkőzés volt az első nem hivatalos címmérkőzés a Zuffa LLC létezése óta (2001).

Amióta létezik a PPV platform, azóta ez a főmérkőzés volt az ötödik a szervezet történelmében, aminek egy doktor vetett véget. Viszont az első Masvidal, illetve Diaz karrierje során.

Ez volt Diaz második TKO veresége (Josh Thompson-tól volt az első, UFC on Fox 7, 2013) és most nyelte be a legtöbb hangsúlyos találatot (112!) az összes bunyója közül (5 meneteseket is beleértve). Szintén ez volt Masvidal második legtöbb bevitt találata az ő karrierje során.

Masvidal utolsó 5 győzelme mind kiütéssel vagy technikai kiütéssel ért véget (2016 óta tart a sorozat).

Gastelum vs. Till:

Till-nek karrierje során ez volt az első megosztott pontozásos eredménye, Gastelum-nak viszont már a hatodik.

Thompson vs. Luque:

Thompson neve mellé fűződik a legtöbb hangsúlyos találat az est összes bunyója közül, ami szám szerint 138. Ezzel saját csúcsot beállítva, a négy darab 5 menetes összecsapásait is túlszárnyalva, amik pontozásos eredményt hoztak. Ezzel Thompson belépett a Top 10 legtöbb hangsúlyos találattal rendelkező bunyósok listájára váltósúlyban. Csendben megjegyezném, hogy ami a leütéseket illeti, már a harmadik helyen áll (szintén váltósúlyban).

Anderson vs. Walker:

Anderson több hangsúlyos találatot vitt be Walker ellen két perc alatt, mint Walker az összes eddigi UFC bunyóján összesen, ami 22.

Kommentbe még jöhetnek hasonló adatok, illetve mondjátok meg, hogy számotokra melyik okozta a legnagyobb meglepetést.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá