UFC 201: Lawler vs Woodley élő közvetítés

UFC 201: Lawler vs Woodley élő közvetítés


A váltósúlyú cáparajzás hajnala előtt állunk. Szerencsére élőben nézhetjük mindezt a Sport 2 műsorán, 04:00-tól élőben jön az UFC 201: Lawler vs Woodley gála.Egészen pontosan holnap hajnalban 04:00-tól az UFC main card jön a Sport 2 műsorán. Csapatunk tagja, S. Kovács Ádám lesz ismét az egyik kommentátor, szóval vetődjenek a távkapcsra hajnalban. Ha előtte még néznétek prelimeket is, akkor itt keresgéljetek. Ha mégsem bírnátok felkelni hajnalban, akkor holnap 21:00-tól a Sport 1 műsorán nézhető vissza az UFC 201: Lawler vs Woodley main card.
További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

Pár gondolat a hajnali gála előtt.


Négy/öt évvel ezelőtt vettem egy Tapout Ruthless pólót. Mindez akkor történt, mikor Robbie Lawler lábát Melvin Manhoef szinte már amputálta a combosaival, de Robbie merevre csapta a holland gyilkost. Ekkor mondtam, hogy Ruthless Robbie mindegy, hogy mit csinál ezek után, nálam ő top 5 kedvenc evör. Előtte is csipáztam, de ezzel a meccsel becsukta a kiskaput a hall of fame csarnokomban. Őszintén szólva valahol akkor nyugdíjaztam is őt magamban, hiszen a 2001 (!) óta aktív Lawler már ekkor túl volt pár kemény csatán, aztán a Jacaré, Kennedy és Larkin elleni meccsein ezt láttam rajta, hogy megrekedt a középsúlyú óriások ellen vívott csaták húsdarálójában. Ekkor azonban Lawler végre lement megint váltóba és a Stikeforce eladást követően ismét UFC meccsen találta magát.

Ez a srác azonban nem Robbie volt. Nem az a tróger de keményf*szú gyerek, aki ki-ki meccseken hazárdírózik szar felkészülésekkel, hanem a Mr. profi Robert Lawler. A léleklopó. Mikor az ATT-ben kint voltam két éve, mindenki a teremben Robbie-ról beszélt, ő volt AZ ember a csapatban. Hendricks ellen egy rossz taktikával bukta újkori UFC veretlenségét, de azt leszámítva Ruthless a váltósúlyú főcápa. Nem ékes GSP-klón, technikai arzenálpark, valami más. A főnök, aki nem fél bemocskolni a kezét, vérét és húsát adni. Egyben ez ma hajnalra az egyik fő kérdés számomra: ennyi önromboló meccs után Lawler teste képes még kihordani ilyen csatákat?Tyron Woodley ugyanis bár szintén 34 éves, de csak 2009-óta profi MMA-s, az elmúlt másfél évben nem járt a ketrec közelében, és csak 2012-ben bunyózott egyedül 3 menetnél többet. Woodley erre a bunyóra készül hónapok óta, frissebb testtel, az első 1-2 menetben valószínűleg darabjaira akarja tépni a bajnokot. Mindezt szerintem tudja is, hogyan tegye, hiszen ő is az ATT csapat tagja. Ha Lawler elbír még egy háborút és kihúzza az első meneteket, akkor viszont Woodley lesz bajban, ugyanis sem rutinja, sem kondija nincs a hosszabb bunyókra, legalábbis eddig ez látszott nála. A súlycsoport igazi ünnepe lesz ez a csata, nem tudom számolni a libabőröket a hátamon.

A főmeccs előtt Rose Namajunas valószínűleg jön majd azokkal a kiszámíthatatlan támadásaival ismét, amivel lerombolja Karolina Kowalkiewicz-t. Emellett szerintem Jake Ellenberger utolsó UFC meccsének is szemtanúi lehetünk majd, mert magát az Immortalt, Matt Brownt küldték ellene. Őszintén szólva, kicsit gonosz felhanggal, nem is értem, Jake mit keres main cardban. Igen, korábban őt is a váltósúlyú cápák között listázták, de nem tudta tartani a tempót, volt pár komoly veresége. Brown meg attól függetlenül, hogy nyer, vagy veszít, a váltósúly igazi zsoldos gyilkológépe, akiből pont az a nüánsznyi profiság hiányzik, ami Lawlert bajnokká tette.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá