Tyson Fury vs. Anthony Joshua: augusztus 14-én!

Tyson Fury vs. Anthony Joshua: augusztus 14-én!


Megvan az év bokszmeccsének időpontja.

Eddie Hearn elárulta, hogy augusztus 14-ére tervezik az év meccsének ígérkező Tyson Fury vs. Anthony Joshua találkozót Szaúd-Arábiában.

A nehézsúlyú címegyesítő világbajnoki mérkőzésen tehát egyik bunyós sem élvezheti a hazai pálya előnyeit, ilyen szempontból fair lesz a küzdelem. Hearn elárulta, hogy egy teljesen új csarnokot húznak fel a mérkőzés örömére, ami arról árulkodik, hogy a térségben nagy nyitás történt a küzdősportok iránt.

Eddie szerint sokkolni szeretnék a világot az új küzdőtér kialakításával, így az is elképzelhető, hogy kültéri lesz a rendezvény, nem beltéri, mint régen, a régi szép időkben, amikor Jack Johnson volt a nehézsúlyú világbajnok.

Hearn azt is elmondta, a találkozót megelőző sajtókonferencia is jó lesz, AJ-nek Dillian Whyte-on kívül még nem volt olyan ellenfele, aki szeret trash talk-olni, Fury viszont IMÁD.

Kétség nem fér hozzá, hogy ez az év legjobban várt ütközete.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá