Tyson Fury visszaszólt Mike Tysonnak: 'sokan próbáltak már megverni, sokan elbuktak'

Tyson Fury visszaszólt Mike Tysonnak: 'sokan próbáltak már megverni, sokan elbuktak'


Francis „A Predátor" Ngannou bokszedzője, Mike „Iron" Tyson a napokban nyilatkozta, hogy tanítványának bizony van esélye legyőzni korunk legjobb nehézsúlyú bokszolóját, névrokonát, Tyson „Cigánykirály" Furyt.


„Sosem bokszoltál még olyannal, akinek olyan ereje van, mint Francisnek – intette óvatosságra mike a veretlen Furyt, aki a KO-király Deontay Wildert is legyőzte kétszer.

Mike szavai nagy port kavartak és természetesen eljutottak a WBC aktuális világbajnokához is, aki így reagált rá:

„Ha a Király skalpjára hajazol, akkor jobb, ha nem tévesztesz, Francis. Sokan próbáltak már megverni, sokan elbuktak. Francis, én elkerülhetetlen vagyok. Az lesz a végeredmény, hogy a Cigánykirály kezét emelik a magasba az ő Királyságában."Fury még két top nehézsúlyúval nem csapott össze, Anthony Joshuával és Oleksandr Usykkal, de valóban, eddigi ellenfelei közül senki sem tudta megverni eddig.

Az Ngannou elleni mérkőzésére október 28-án kerül sor.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá