Tyson Fury megnevezte következő 5 meccsét, köztük a Francis Ngannou elleni visszavágót

Tyson Fury megnevezte következő 5 meccsét, köztük a Francis Ngannou elleni visszavágót


Tyson Fury megjelölte azt a három embert, akivel szeretne összecsapni a közeljövőben, többek között Francis Ngannouval is vívna egy visszavágót.

Ha nem jön közbe megint valami, akkor a veretlen brit öklöző (34-0-1, 24 KO) május 18-án csap össze Oleksandr Usyk-kal (21-0, 14 KO) Szaúd-Arábiában, ami a mérkőzésük harmadik kitűzött időpontja, hiszen Fury szemöldöke pár napja úgy megsérült edzésen, hogy több öltéssel kellett összevarrni.

A jó hír, hogy 35 éves Tysonnak esze ágában sincs visszavonulni, minden erre vonatkozó pletykát lerombolt, és elmondta azt is, mik a tervei a jövőre nézve.

Tyson Fury ezzel a három bokszolóval szeretne összecsapni


“Szoktam hallani innen-onnan, hogy mondják vonuljak vissza, vagy hogy úgy tudják, hamarosan visszavonulok" – mondta Fury egy Instagram-posztban. “De nem megyek sehová. Kétszer fogok megmérkőzni Usykkal, mindkétszer a vitathatatlan címért. Aztán AJ-vel bunyózok legalább egyszer. Lehet, hogy kétszer, ha ott is lesz visszavágó azután, hogy kifektettem. Utána jöhet a visszavágó Ngannouval, és ez még csak a kezdet. Szóval ez öt bunyó. Nem megyek sehova. 35 éves vagyok, a teljesítőképességem csúcsán.”

Fury renoméja telán még sosem volt ennyire mélyen. Miután kikapott Ngannoutól a bírók szerint épphogy megvert egy kezdőt, és az sem jött ki jól, hogy másodjára mondta le az Usyk elleni találkozót (először pont a vártnál sokkal nehezebb Ngannou-meccs miatt kellett eltolni az időpontot).

Ami Francist illeti, ő AJ-vel mérkőzik március 8-án szintén Szaúd-Arábiában. Eredetileg ő erőltette a visszavágót Furyval, mert úgy érzi, hogy ő volt a jobb, és most úgy látni, teljesül is a kívánalma, de szinte biztos, hogy nem idén.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá