RENDKÍVÜLI: Tyson Fury hihetetlen felütéssel kiütötte Dillian Whyte-ot, majd bejelentette, hogy Ngannou-val fog bokszolni

RENDKÍVÜLI: Tyson Fury hihetetlen felütéssel kiütötte Dillian Whyte-ot, majd bejelentette, hogy Ngannou-val fog bokszolni


Sajnos a mérkőzést nem láttuk az elejétől, azonban a LÉNYEGET láttuk.Hosszú idő után (3 év) egy új ellenféllel bokszolt Fury, öröm volt nézni.

A negyedik menetben csatlakoztunk be a partyba, amelynek elején volt egy összefejelés, ami miatt felszakadt és vérzett Dillian szemöldöke. A köteleknél nagyon piszkos bunyó alakult ki a klincsben a kötelek mellett. Fury használta a könyökét, Whyte pedig a tarkóját támadta. Fury testvére vizet locsolt a bunyósokra a sarokban.Fury pontosabb volt, többet is talált, és erősebbeket is ütött.

A hatodikban egy óriási luft után Whyte a kötelekre borult, Tyson meg valamit odaordított a fülébe, valószínűleg valami olyasmit, hogy "de kurva béna vagy". Hiszen iszonyat béna mozdulat volt, a kötelenkek esés meg irtózatosan gáz – a WWE-ben látni ilyeneket.

Aztán jön egy bődületesen nagy felütés Fury-tól. Atyaisten! Whyte a földre borul. Feláll, mire 8-at számolnak rá, de Whyte botladozik! Vége a meccsnek!

A KO után felcsendült az immár Fury-hoz köthető klasszikus "Freed From Desire" a Gala-tól, és az egész csarnok (90.000 ember) egy emberként tombolt rá. A KO-t többször ismételték, és minden egyes ismétlésnél egyre durvábbnak és durvábbnak tűnt.

Elképesztő Fury sebessége. Egy 125 kilós, 2 méter 6 centis ember tiszta erőből megütötte a másikat.

Meccs utáni interjú


Fury megköszönte mindenkinek, hogy megnézte a meccset. Hozzátette, Whyte nagyon erős és nagy fighter, de ő jobb volt – aztán ez után kikiáltotta magát minden idők egyik legjobbjának.Whyte nem adott interjút a meccs után, Fury interjúja közben kisétált az öltözőbe.

Arra a kérdésre, hogy valóban ez volt-e az utolsó meccse, elárulta, hogy a feleségének megígérte, hogy még a Wilder 3 után visszavonul. Ehhez képest ezt a meccest bevállalta, és örült, hogy összejött a meccse a Wembley-ben. Elmondta, valószínűleg ez volt az utolsó meccse, és ennél tökéletesebb befejezése nem is lehetne a karrierjének.

A meccs végén odahívta maga mellé Francis Ngannou-t, és ketten bejelentették, hogy bunyóznak majd egymással!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Erről volt már szó korábban, de együtt csak most mutatkozott a két nehézsúlyú bajnok. Elképesztő – műr a kiütés is órási hír, de így meg aztán BOMBAHÍR. A mérkőzést majd köztes szabályrendszerbven rendezik meg, MMA kesztyűkkel.

A UFC nehézsúlyú bajnoka vs. a nehézsúlyú bokszvilágbajnok.

Atya....Isten!!!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá