Tyson Fury az apjával együtt nézett farkasszemet Francis Ngannouval

Tyson Fury az apjával együtt nézett farkasszemet Francis Ngannouval


Magyar idő szerint október 29-én, körülbelül 00:40-kor csap össze a szorítóban a UFC lineáris nehézsúlyú bajnoka, Francis Ngannou és a világ legjobb nehézsúlyú bokszolója, Tyson Fury egy tíz menetre kitűzött profiboksz mérkőzésen.

A fészoffokra nemrég sor került, és egy kis extra látványosság is volt rajta, Tyson-t ugyanis az apja, John Fury is elkísérte a farkasszemnézésre, így "A Predátor"nak nem egy, hanem egyszerre két Fury -val kellett szembenéznie.

Érdemes megjegyezni, hogy Tyson arca komoly volt és rezzenéstelen, míg Ngannou jót mulatott ezen.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

JUST BLEED ™ 🩸 (@jstbld) által megosztott bejegyzésPersze sor került egy rendes, egy az egy elleni farkasszemnézésre is, ezt Fury elviccelte, többször is megcsikizte Francist, aki ezt sem bírta ki röhögés nélkül – valljuk be, Fury óriási mókamester.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Mac Life (@themaclifeofficial) által megosztott bejegyzés

A két fighter fizikuma között óriási különbség van, ami nem meglepő, de nagyon durva így egymás mellett látni őket, Francis hozta a formáját, akár testépítőnek is elmehetne.Ha jól tudjuk, a DAZN közvetíti a mérkőzést élőben, illetve elvileg ezen a linken is nézhető lesz Francis karrierjének legelső bokszmérkőzése, ami egyben Tyson Fury karrierjének legkönnyebb mérkőzése is lesz egyben.

Hacsak meg nem történik a csoda, ami MMA-ban meg szokott történi mostanság.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá