Tyson elmagyarázta, miért kellett új időpontra átrakni a Roy Jones elleni bunyót

Tyson elmagyarázta, miért kellett új időpontra átrakni a Roy Jones elleni bunyót


Mint azt megírtuk nektek, szeptember 12-éről áttették november 28-ára a Mike Tyson (50-6, 44 KO) vs. Roy Jones Jr. (66-9, 47 KO) bemutató bokszmérkőzést. Ez az a dátum, amit fejből is tudni kell egy igazi küzdősport rajongónak.

Csak spekulálni lehetett, hogy miért kellett megváltoztatni a dátumot, de azt mi sem gondoltuk volna, hogy ilyen földhözragadt oka van a halasztásnak.

"Iron Mike" elárulta az időpontváltozás okát:
"Az új időpontban több ember lehet tanúja az ökölvívás történelmének legnagyszerűbb visszatérésének. Ez az átmeneti kényelmetlenség tovább tart majd, mint Roy Jones Jr. a ringben. Jobb, ha felkészülten áll szembe velem, mert teljes erőbedobással jövök."

Így a mérkőzés dátuma a hálaadás hétvégéjére esik, és mivel az USA a legfontosabb célcsoport, fontos, hogy mindenki élőben tudja nézni a show-t – hát, reméljük, hogy az internet nem omlik majd össze tőle.

Roy Jones csak annyi újat nyilatkozott, hogy:
"Készen állok és készen is leszek. November 28 epikus lesz!"

A meccs mögött egy TikTok-hoz hasonló, Triller nevű tiniapplikációt üzemeltető cég áll, ezen lehet majd nézni a gálát – már 100.000-nél is többen jelezték, hogy fizetnének a PPV-ért (egy jegy 50 dollárba, azaz kb. 14.650 Ft-ba kerül).

Tyson egyébként elképesztő formában van fizikailag, erről egy friss videó is tanúskodik, amit a Tyson vs. Cápa dokufilm során kaptak lencsevégre. Tyson 38 kiló súlyfeleslegtől (csúnyábban fogalmazva: hájtól) szabadult meg a visszatérése kedvéért:Már megjelent a mérkőzés hivatalos plakátja is (lásd: lentebb), továbbá több felveztető mérkőzést is bejelentettek.

A következő párosítások ültetik majd le a nézőket a nagy durranás előtt:

előmeccs:
Jake Paul (híres YouTube-er a srác) vs. Nate Robinson (korábbi profi NBA kosárlabdázó)
6 menet - 188lbs

Badou Jack (Floyd Mayweather csapatának egiyk bunyósa) vs. Blake McKernan (profi mérlege: 13-0)
8 menet - 192lbs

Viddal Riley vs. Rashad Coulter (MMA bunyós)
6 menet - 210lbs

Jamaine Ortiz v. Jesse Garcia
8 menet - 135lbs

Irvin Gonzalez vs. Edward Vasquez
8 menet - 140lbs

Giuseppe Cusumano vs. Nick Jones
8 menet - NehézsúlyTovábbi érdekesség, hogy Roy Jones már 1998-ban kacérkodott a gondolattal, hogy harcol az egyik akkori nehézsúlyú ász (Evander Holyfield vagy Mike Tyson) ellen, de végül nem lett belőle semmi. Akkor "Superman"-t esélyesnek tartották Holyfield ellen, Tyson ellen viszont már nem.

Most persze más lehet a helyzet, hogy Mike ennyit kihagyott, és hogy mindketten az 50-es éveikben járnak.

17 éve, 2003-ban felajánlottak Juniornak egy nagy összeget (40 millió dollár) egy Tyson elleni bunyóért, de nem vállalta, mert túl kevésnek érezte a pénzt akkoriban. Tyson INGYEN vállalja a meccset ellene, jótékonysági célokra költi a bevételét.

Az is új információ, hogy a meccsüket rendesen pontozni fogják, mint a rendes bokszmérkőzéseket, és a győztes egy különleges bajnoki övet fog kapni.

November 28-ig nincs alvás, gyerekek!!!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá