Twitter-csokrozás a hajnali UFC Fight Night: Lawler vs dos Anjos háborúkról
MMA

Twitter-csokrozás a hajnali UFC Fight Night: Lawler vs dos Anjos háborúkról


Igen, spoileresek leszünk.Az esti összefoglaló előtt jöjjenek a Twitter-reakciók a UFC Fight Night: Lawler vs dos Anjos main card bunyókról. Maguk a postok hűen tükrözik, hogy mi is történt a bunyók során.

Egyrészt Rafael Dos Anjos a könnyűsúlyból át tudta menteni a pressure bunyóját váltóba is, komoly low-kick csomaggal ötvözve azt folyamatosan bedarálta az elnyűhetetlen Robbie Lawlert, pontozással nyert végül a brazil. Josh Emmett ugrott be Aldo helyett Ricardo Lamas ellen és élete sikerét aratva, na meg a UFC idei egyik legnagyobb uspet eredményét hozva, hulla merevre csapta a korábbi pehelysúlyú kihívó Lamast. Santiago Ponzinibbio és Mike Perry az előzetes várakozásoknak megfelelően egy véres csatában, arccal védve az ütéseket hozták le a meccset, melyet Santi nyert végül pontozással. Az öreg Teixeira továbbra is legit a félnehézsúlyú alsóház ellen, az egy éve még nagyreményű Misha Cirkunovnak pillanatai sem voltak szinte ellene, az elsőben bedarálta őt Glover. A meccseket itt tudjátok visszanézni, a Twitter reakciókat meg alább olvashatjátok.

RAFAEL DOS ANJOS vs. ROBBIE LAWLER

JOSH EMMETT vs. RICARDO LAMAS

SANTIAGO PONZINIBBIO vs. MIKE PERRY


GLOVER TEIXEIRA vs. MISHA CIRKUNOV

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá