TUF 27: Brad Tavares egészséges és harcra kész!
MMA

TUF 27: Brad Tavares egészséges és harcra kész!


Pár héttel ezelőtt kapott szárnyra a hír, miszerint Brad Tavares eltörte a lábát, és ennek folyományaként kiesett az Israel Adesanya elleni összecsapásáról, amely a The Ultimate Fighter 27 Finale gála fő attrakciója lett volna. Dana White is megszólalt az ügyben, hiszen mindenképp főmeccsben akarták tartani a nigériai ígéretet.

Tavares gyorsan reagált a hírekre, azt állította, egészséges és szó sincs arról, hogy visszalépne a mérkőzéstől. Tegnap pedig kicsit bővebben is beszélt a híresztelés okáról:
„Volt egy régi sérülésem, amit úgy vettek, mintha új lenne. Félreinformálás és a kommunikáció hiánya miatt a UFC orvosi személyzete rossz üzenetet továbbított Dana Whitenak. Nem beszéltek velem előtte, sőt, nem beszéltek a UFC fizioterapeutáival sem, akikkel a UFC Performance Instituteban dolgoztam. Ez vezetett ide.”

Hogy bizonyítsa, minden rendben és készen áll a harcra, Tavares közzétett egy videót a közösségi médiában, ahol Adesanya ellen készül.
„Miután ez történt (a híresztelések), posztoltam egy videót, amiben guggolásokat és felugrásokat végzek, olyan gyakorlatokat, amiket sérülten nem tudnék megcsinálni. Egy olyan sérülés volt, amit félremagyaráztak, de készen állok a harcra.”

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nagyon kevés harcos van, aki mindenfajta sérülés nélkül lép a ketrecbe, az adott meccsén. Ezt Tavares sem tagadja, sőt, ha nem lenne valamiféle sérülése, akkor aggódna, hogy nem volt megfelelő az edzőtábor.
„Ezek az én gondolataim és az én véleményem: Nem gondolnám, hogy valaha úgy harcoltam volna, hogy ne lett volna valamilyen sérülésem. Persze vannak sérülések, amiket komolyan kell venni, és amelyek meggátolják a bunyót. Ha egyszer minden tökéletesen alakulna, furán érezném magamat.”

A (nem sérült) Brad Tavares legyőzi Adesanyát? Vagy a nigériai berobban a Top 10-be?

Július 6-án meglátjuk!


Szólj hozzá