Trash talk helyett jókívánságokat küldözget Poirier és Hooker
MMA

Trash talk helyett jókívánságokat küldözget Poirier és Hooker


Twitteren volt egy kis adok-kapok a két bunyós között, de nem az a szokványos, mellveregetős. Jó látni, hogy egészségügyi világválság idején azért képesek a srácok kordában tartani a tesztoszteront.

Eredetileg májusban meccselt volna a két könnyűsúlyú versenyző, de azt ti is tudjátok jól, mi folyik most a világban. A Twitter üzenetek lényege tulajdonképpen annyi, hogy ha kicsit normalizálódnak a körülmények, megtartják a mérkőzést, addig is jó egészséget kívánnak egymásnak és az egész családjuknak.Az összeállítás mindenképp érdekes lesz. Poirier a súlycsoport egyik, ha nem a legjobb bokszolója és egy BJJ fekete öv birtokosa is. Tavaly áprilisban szerezte meg az interim bajnoki címet Max Halloway-től, de Khabib-on nem sikerült tovább jutnia. Dan Hooker pedig rohamosan tör előre, jelenleg az ötödik a ranglistán.

Az új-zélandi City Kickboxing termében pedig olyan gyilkosok próbálják meg elválasztani a fejét a testétől, mint Israel Adesanya vagy Alexander Volkanovski. Mindketten részt vettek már brutális, kaotikus háborúkban, szinte borítékolható, hogy akkor sem lesz ez másképp, mikor végre találkoznak.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá