Trash talk helyett jókívánságokat küldözget Poirier és Hooker
MMA

Trash talk helyett jókívánságokat küldözget Poirier és Hooker


Twitteren volt egy kis adok-kapok a két bunyós között, de nem az a szokványos, mellveregetős. Jó látni, hogy egészségügyi világválság idején azért képesek a srácok kordában tartani a tesztoszteront.

Eredetileg májusban meccselt volna a két könnyűsúlyú versenyző, de azt ti is tudjátok jól, mi folyik most a világban. A Twitter üzenetek lényege tulajdonképpen annyi, hogy ha kicsit normalizálódnak a körülmények, megtartják a mérkőzést, addig is jó egészséget kívánnak egymásnak és az egész családjuknak.Az összeállítás mindenképp érdekes lesz. Poirier a súlycsoport egyik, ha nem a legjobb bokszolója és egy BJJ fekete öv birtokosa is. Tavaly áprilisban szerezte meg az interim bajnoki címet Max Halloway-től, de Khabib-on nem sikerült tovább jutnia. Dan Hooker pedig rohamosan tör előre, jelenleg az ötödik a ranglistán.

Az új-zélandi City Kickboxing termében pedig olyan gyilkosok próbálják meg elválasztani a fejét a testétől, mint Israel Adesanya vagy Alexander Volkanovski. Mindketten részt vettek már brutális, kaotikus háborúkban, szinte borítékolható, hogy akkor sem lesz ez másképp, mikor végre találkoznak.


Szólj hozzá