Tragédia: meghalt Shad Gaspard

Tragédia: meghalt Shad Gaspard


Szörnyű tragédia történt nemrégiben. A küzdősportolóként is elismert pankrátor, Shad Gaspard 39 évesen életét vesztette, iszonyatosan hősies és tragikus módon. A fiával egy Venice Beach-i strandon úszkáltak, amikor egy nagy hullám beszívta őket a tenger mélyébe.

A lifeguardok beúsztak hozzájuk, és amikor elérték őket, Gaspard azt mondta nekik,
"A fiamat mentsétek!"

És így is tettek. Miután fiát sikeresen kimentették, visszaúsztak hozzá, de sajnos már nem találták ott. Egy lifeguard szerint a hullámok olyan nagyok és erősek voltak, hogy olyan volt, mintha egy mosógépben úszott volna. A sztár élettelen testére három nap után leltek rá,

Rico Verhoeven fájdalmas sorokkal búcsúzott barátjától és edzőpartnerétől, megígérve, hogy gondját viseli a családjának:Shad simán leszerződhetett volna a UFC-vel is, ötéves korában kezdett el bokszolni, három évvel később már judózott, kick-boxolt, Jeet Kune Do-zott és thai bokszolt. Amatőrként sok tornát megnyert, agresszív bunyós volt, ezért megkapta a "Szörny" becenevet.

Tizenhat évesen már pénzért harcolt, bokszban, kick-boxban és MMA-ban is, ráadásul felnőttek ellen! Mérlege "No Holds Barred" bunyósként (35–7), amatőr bokszolóként pedig (57–26). Végül a pankrációba szeretett bele, és a WWE-ben is sokszor szerepelt.

Mike Tyson, Britney Spears testőre is volt, gimnáziumi évei alatt birkózott is.

Szörnyű tragédia. Részvétünk.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá