Történelmi jelentőségű közös gálát tervez a Bellator és a Rizin
MMA

Történelmi jelentőségű közös gálát tervez a Bellator és a Rizin


Ha minden igaz, egy holnapi sajtókonferencián jelenti be hivatalosan a Bellator, hogy Japánban közös gálájuk lesz a Rizinnel.

A Rizin FF CEO-ja, Nobuyuki Sakakibara szerint történelmi jelentőségű lesz a kollaboráció, ami december 29-én érkezik helyi idő szerint.

View this post on Instagram

Bellator will be coming to Japan to put on a historical event on December 29th! We will host an emergency press conference with Bellator president Scott Coker and Fedor Emelianenko! We hope to be able to deliver exciting news so please make sure to come out and experience the press conference! ーーーーーーー ついに決まりました!BellatorとRIZINが今年の年末にお互いの威信を賭けて全面対抗戦で激突する事が正式決定しました!10/9(水)にBellator代表スコット・コーカー氏とヒョードル選手が緊急来日して共に記者会見に臨みます!皆さんの胸躍る発表が出来ると思いますので、是非楽しみにお待ちください!

A post shared by NOBUYUKI SAKAKIBARA (@nobu_sakakibara) onA holnapi eseményre meghívták Fedor Emelianenko-t is, ami azt jelenti, hogy ő is bunyózni fog a gálán, és lehet, hogy Quinton “Rampage” Jackson-nal. Mindkét bunyós tagja volt a már megszűnt PRIDE FC-nek, amelynek pont Sakakibara volt az alapítója.

Szó volt a Fedor vs. Josh Barnett meccsről is, így meglehet, hogy pont ezt jelentik be holnap.

Stay tuned!


Szólj hozzá