Topuria: 'sosem fogok adni címmeccset se Hollowaynek, se Yairnek, se Ortegának, vonuljanak vissza'
MMA

Topuria: 'sosem fogok adni címmeccset se Hollowaynek, se Yairnek, se Ortegának, vonuljanak vissza'


Ilia Topuria a UFC 298 főmérkőzésén fog megküzdeni Alex Volkanivskival a pehelysúlyú bajnoki címért, és teljesen biztos abban, hogy könnyedén távozik majd az övvel a derekán.

„Úgy meg fogom verni, hogy még a visszavágóról sem fognak kérdezni” – mondta Topuria a The MMA Hour című műsorban.


Amennyiben Topuria sikerrel veszi az előtte álló akadályt, ami valljuk be, elég nagy falat, azt követően McGregorral szeretne harcolni, bármilyen súlycsoportban, mivel szerinte ez a párostás mindenkit érdekelne.

Jelenleg ez a párosítás valószínűleg még egyszer sem jött szóba a UFC keretein belül és máshol se, de természetesen értjük, hogy lassan mindenki ki szeretné venni a részét a McGregor pénz és hype vonatból.

NEM VAGYTOK MÉLTÓAK EGY CÍMMÉRKŐZÉSREVisszakanyarodva az alap kijelentésére, Topuria szerint a felsorolt harcosok közül senki se méltó a címmérkőzésre, mivel mindnyájukat ledominálta Volkanovski.

„Minek verjek meg egy olyan fickót, akinek háromszor szétrúgta a seggét? Semmi értelme. Soha nem fogok esélyt adni nekik arra, hogy a címért harcoljanak” – tette hozzá Topuria.


Nagy valószínűséggel egyébként a február 24-i Yair Rodriguez - Brian Ortega győztesének szánják majd a következő pehelysúlyú kihívó lehetőségét, kérdés, ebbe mennyire tud majd beleszólni Topuria, amennyiben sikerrel lehozza a Volkanovski elleni mérkőzést.

Topuria mérlege jelenleg 14-0, és legutóbb pontozással verte Josh Emmett-et, azonban egészen biztos, hogy most többre lesz szüksége a győzelemhez.

Írta: Almási Csaba

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá