Tony Ferguson és Conor Mcgregor között is dúl a háború
MMA

Tony Ferguson és Conor Mcgregor között is dúl a háború


A két hírhedt bunyósnak korábban közös menedzsmentje volt, a Paradigm Sport Management, vagyis mondhatjuk, hogy egy csapatba tartoztak.

Emlékszünk, amikor Tony csatlakozott a Paradigm ügyfeleinek sorához, Conor a Twitteren köszöntötte őt, láthatóan örült a dolognak. Azóta Tony megvált az ügynökségtől, szóval semmi sem köti őket egymáshoz. Ennek megfelelően jó nagy szócsata alakult ki közöttük.

Bár elmondása szerint imádja Tony-t, egyenesen "nevetségesnek" nevezte a 12 mérkőzéses nyereségszériáját elvesztő harcos legutóbbi teljesítményét McGregor, állítva, hogy "El Cucuy" technikái elavultak. Az ír hozzátette, hogy Tony-t kemény fából faragták, de ennyi, sosem tartotta őt magas szintű bunyósnak.

Erre Tony így válaszolt a kórházból:
"Még mindig a kurvám vagy. Sosem képviseltél engem a menedzsered szerint, de ha mégis, az azt jelenti, hogy nekem dolgoztál, és pénzzel tartozol nekem. Inkább koncentrálj arra, hogy letedd az üveget, kölyök. A Ballengee Csoport (Tony új ügynöksége – a szerk.) az aranystandard, nehéz lehet a kispadról figyelni az eseményeket. Csak így tovább, csumpi bajnok" – utalt Ferguson arra, hogy Conor nem volt túl aktív az elmúlt években.

Az ír nem hagyta válasz nélkül ezeket a szavakat, és így reagált:
"Kussolj és köszönd meg a nővéreknek és az orvosoknak, akik a koponyádat rendbe rakták és azt a rengeteg beszedett sebet összevarrták. Ma van a nővérek napja! Ja, és tanulj meg bokszolni! Úgy ügyetlenkedsz állóharcban, mint egy kibaszott pojáca! Szégyent hozna ránk, ha a Paradigm-nál ezt képviselnénk."Elég nagy a kavar a könnyűsúlyban, nem tudni, ki kivel meccsel legközelebb.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá