Tony Ferguson és Anthony Pettis összehozták a UFC 229 legjobb meccsét
MMA

Tony Ferguson és Anthony Pettis összehozták a UFC 229 legjobb meccsét


El Cucuy olyan teljesítményt nyújtott a ketrecben Anthony Pettis ellen, hogy eldobtuk az agyunkat. Persze ahhoz, hogy ilyen parázs meccs kerekedjen ki a párharcból, Pettis is kellett.


Hatalmasat szólt a UFC 229, a cég történelmének legnagyobb gálája, de a legjobb bunyó díját Tony és Pettis kapták, instant klasszikot hoztak össze két menet alatt.


Kezdjük ott, hogy Tony Ferguson egy olyan horrorsérülést szenvedett 6 hónapja, hogy sokan azt hitték, befellegzett a pályafutásának. Mutatok egy képet, 18+:Ehhez képest kész csoda, hogy Tony ki tudott állni Anthony ellen, de azért az látszott, hogy nem volt száz százalékos a térde – ez abból látszott, hogy Pettis szándékosan támadta a korábban lesérült testrészt.

Nekem az volt a kedvenc pillanatom a meccs során, amikor Pettis ott volt Ferguson felett, ömlött a fejéből a vér, majd a harc hevében felnézett, kinyújtotta a nyelvét, és elkezdett nevetni – pedig kettejük közül Tony néz úgy ki, mint Drakula.
Meg ez:Meg ez, amikor Tony elsírta magát a győzelem után:Az utolsó menet második felében Pettis már nem tudott csinálni semmit, csak védekezett – mint az a szünetben kiderült, azért történt ez így, mert eltörte a jobb kezét. Segítői a sérülést nem titkolták el, nem engedték Pettisnek, hogy kimenjen a harmadik menetre, ami elég nagy butaság is lett volna. Tony így TKO-val nyert a második menet 5. percében, learatta ezzel 11. győzelmét egyhuzamban.

“Kurva jól szórakoztam a meccsen. Úgy csináltam, mintha csak egy sparring lett volna. Egy évig voltak inaktív, nagyon jók vagytok" – üzente rajongóinak Ferguson.A meccset egyébként itt vissza tudjátok nézni.

Érdemes, én jelölném az év bunyója címre is.


Szólj hozzá