Tom Aspinall nyitott egy Alex Pereira elleni meccsre a UFC 300-zon
MMA

Tom Aspinall nyitott egy Alex Pereira elleni meccsre a UFC 300-zon


Valószínűleg már álmodból felkeltve is tudod te is, hogy a UFC 300-zat április 13-án rendezik, és hogy ennek a jubileumi gálának még nincs főmeccse.

Dana White, a promóció vezérigazgatója azt ígérte, felfoghatatlanul jó lesz a fő attrakció, de azóta is csak tippelgetünk azzal kapcsolatban, hogy vajon mire gondolhatott a főnök, hiszen ha ezt mnondja, az már azt jelenti, csőben van a nagy meccs.

Az egyik lehetőség, hogy Alex Pereira, az egykori középsúlyú bajnok és a jelenlegi félnehézsúlyú bajnok felmegy nehézsúlyba is, hogy tripla súlycsoportos bajnok lehessen.

A divízióban átmeneti bajnok van, Tom Aspinall személyében, aki nyilván szívesen részt venne egy ilyen jelentőségű gálán, de egyelőre nem keresték meg semmilyen ajánlattal.
„Nekem még nem szólt senki. Bár nem kifejezetten vágyom a Pereira elleni mérkőzésre, nem szoktam lemondani az ajánlatokat, és ha megkeresnének vele, azon nyomban igent mondanék, készen állok a mérkőzésre. Bárkivel kiállok. Csak mondjátok, hogy mikor és ki ellen."

Az igazi bajnok természetesen Jon Jones a kategóriában, de sérülés miatt ő még nem áll készen a visszatérésre, ráadásul ő Miocicot akarja mindenképp.

Aspinall két meccset szeretne idén, egyet nyáron, egyet pedig az év vége felé.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá