Tom Aspinall azt szeretné, ha teljeskörű nehézsúlyú bajnoknak ismerné el a UFC
MMA

Tom Aspinall azt szeretné, ha teljeskörű nehézsúlyú bajnoknak ismerné el a UFC


Miután Aspinall kicsit több mint 1 perc alatt kiütötte Sergei Pavlovich-t a UFC 295-ön, és ezzel hatalmas győzelmet aratott, úgy véli, hogy neki kellene lennie a tényleges bajnoknak, és nem Jones-nak.
„Szerintem Jon Jonest meg kéne fosztani a címtől, mivel mindenki más is lemond róla, amikor hosszabb időre megsérül, így nem értem, miért birtokolja még az övet" - nyilatkozta Aspinall a korábbi középsúlyú bajnok Michael Bisping Youtube-csatornáján.

A UFC 295 után Dana White elmonda, hogy nem változtak a tervei Jones-szal kapcsolatban, és új időpontot szeretne kitűzni a Miocic elleni mérkőzésre.

Ahogyan Aspinall, az MMA szakértők közössége sem érti, miért akarja Dana White még mindig ezt a mérkőzést, amikor a tényleges bajnoknak az ideiglenes bajnokkal kellene megküzdenie a következő mérkőzésen, Jones viszont 7-8 hónapra kiesett.

Természetesen még semmi sincsen lefixálva, így elképzelhető, hogy a következő nehézsúlyú címmeccs egy Aspinall-Miocic lesz. Kérdés persze, mennyire szeretné ezt a mérkőzést Miocic, illetve, hogy ez esetben elvennék-e Jones-tól a világbajnoki címet, vagy esetleg magától leadja, amire persze nem sok esély van.

Írta: Almási Csaba

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá