Több ezer kilométerre voltak egymástól, mégis összeugrott Sonnen és Wanderlei
MMA

Több ezer kilométerre voltak egymástól, mégis összeugrott Sonnen és Wanderlei


Ha Chael Sonnen és Wanderlei Silva szócsatájának minőségét egy kicsit is megközelíti a bunyó, akkor ez lesz az év mérkőzése.Nem véletlen, hogy Fedor Emelianenko nem az est fő mérkőzésén léphet ketrecbe a Bellator 180 – Silva Vs. Sonnen-en. A két főszereplő simán ellopta a show-t a június 24-i gálát népszerűsítő keddi sajtókonferencián.

Wanderlei Silva nem jelent meg személyesen New-York-ban, ezért neten keresztül kellett őt odasugározni. Sonnen ezzel egy elég magas lasztit kapott, amire azonnal le is csapott:
“Műholdon keresztül sugározzuk őt” – kezdett bele az alázásba Chael. “Akár arra is használhattuk volna ezt a műholdas technológiát, hogy megjósoljuk az időjárást a világ egyik térségében, hogy életeket mentsünk, ehelyett Wanderlei Silvát sugározzuk, egy férfi vécéből. Nem tudom, nekem ez furcsa egy kicsit.”

Teljes mértékben érthető, ha Sonnen nem csak eljátszotta, hogy felháborodott azon, hogy nem láthatta ellenfelét élőben. Mint tudjuk, Silva szerint a legjobb védekezés a támadás, és ezt a taktikát nem csak a küzdőtéren alkalmazza, bevetette most is:
“Azért nem jöttem el, mert én komolyan gondolom a felkészülést, keményen edzem. Sonnen állandóan csak dumál, dumál, és dumál. Remélem, többet edzel, mint beszélsz, mert ha olyan leszel, mint az előző meccseden, akkor, haver, elég gyorsan agyonverlek.”

A brazil fenegyerek ezzel a Sonnen Vs. Ortiz meccsre gondolt, ahol Chael egy menet alatt kikapott egy bundaszagú meccsen.

A szócsata így folytatódott tovább:
“Először is, egy perc alatt kipréseltem Tito-ból, hogy azt üvöltse: ’tap’. Másodszor, szerintem te keményebb leszel nála, de veled is elbánok egy menet alatt. Ha én állandóan beszélek, te állandóan csak morogsz valamit. Ha rólam beszélsz a nyilvánosság előtt, akkor tedd hozzá a mondanivalód végéhez, hogy Sonnen úr.”

Silva válasza rövid volt, és velős:
„Szopjad a golyóimat.”

Ezekre már nem lehetett mit felelni, Sonnen, a „Rosszfiú” inkább áttért a mellette ülő Fedorra, akibe szintén beleharapott egy picit (talán már promózza a Sonnen Vs. Fedor-t):
“Fedor Emelianenko fogja elhúzni a függönyt a Rosszfiú elől. El tudjátok képzelni, milyen érzés, hogy egy Fedor Emelianenko-t felhívnak, felajánlanak neki egy meccset a Madison Square Gardenben, és kiderül, hogy fel kell vezetnie Chael Sonnen meccsét?”

Az Utolsó Császár végül nem ment bele a csatába – neki egy meccset sem kell promóznia.

A teljes műsort itt tudjátok visszanézni, jó röhögést hozzá!Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá