Tito Ortiz szeretne visszavágót Chael Sonnen ellen
MMA

Tito Ortiz szeretne visszavágót Chael Sonnen ellen


A legendás MMA bunyós már többször visszavonult (jelenleg is az hivatalosan), de úgy néz ki, egy-egy meccs erejéig még most, 43 évesen hajlandó megmozgatni öreg csontjait.

Először két éve vetett véget karrierjének, miután (szándékosan hosszabban) lefojtotta Chael Sonnent, majd revansot vett ősi riválisán, Chuck Liddell-en, és megint megmondta, hogy nem lesz több bunyója. Fura mód most kihívta Sonnent, pedig ennek fordítva kellett volna megtörténnie, hiszen Sonnen kapott ki tőle.

De miért ez a helyzet? A korábbi félnehézsúlyú bajnok elmagyarázza:
“Chael kezdte az egészet. Pont úgy, mint Chuck. Meddig is tartott Chuck? Négy és fél percig? Pedig ő hívott ki engem. Továbbra is maradok nyugdíjban, és leverem Chaelt. Nem fojtogatni fogom, nem fogom kopogtatni, szét fogom csapni. Nagy show-t fogok csinálni a rajongóknak. Ezt fogom csinálni.”

Sonnen és Ortiz nemrég a közösségi médiában veszekedett (hát igen, ők amolyan inverz billentyűharcosok :D), ezzel óúgymond megágyaztak a visszavágónak.

“Chaelnek elég nagy szája van, de én majd elcsitítom. Három meneten át fogom darálni őt, ahogy mondtam."

Kérdés még, hogy hol lesz a meccs. Tito és Oscar De La Hoya promóciója, a Golden Boy MMA között véget ért a kapcsolat, valószínűleg a Bellator ad helyet majd a potenciális csatának.


Szólj hozzá