Tippelde: UFN 189, Rozenstruik vs. Sakai
MMA

Tippelde: UFN 189, Rozenstruik vs. Sakai


Vasárnap hajnali 1-kor a Sport tv-n ismét kapunk egy újabb adag UFC-t. Hat mérkőzés érkezik a képernyőre élőben. Váltó, közép –és nehézsúlyú bunyók mind-mind helyet kaptak a műsoron. Kellhetne még több a boldogsághoz?

Jairzinho Rozenstruik vs. Augusto Sakai

Mindkét nagyfiú vereséget szenvedett előző meccsükön. Sakai tűnik nehezebbnek elsőre. Ő visz be több ütést és kap kevesebb találatot. A földre vitelt egyik bunyós sem erőlteti, de Rozenstruik védekezése ezen a téren erősebb. Sakait legutóbb kiütötték és bár mindketten nagyütők, Rozenstruiknak jobban megy az ellenfelek idő előtti elintézése, így nálunk neki áll a zászló.

Walt Harris vs. Marcin Tybura

Harris fordított alapállású. Tybura több alkalommal találja el az ellenfeleit és jobban kerüli az ellene intézett ütéseket, emellett jóval pontosabb is, mint Harris. A levitelek és az ellenük való védekezés tekintve is Tybura mutatói jobbak. A jobb állóharc és birkózás valamint azt, hogy Harris két KO vereséget szenvedett zsinórban Tybura győzelmét mondatják nekünk.

Roman Dolidze vs. Laureano Staropoli

Dolidze elszenvedte első profi vereségét előző bunyója alkalmával, de Staropoli is két vereség után érkezik.

Dolidze rendelkezik hosszabb karokkal. Staropoli 5 évvel fiatalabb nála és az ő ütései találnak célba többször, de Dolidze pontosabb és kevesebb ütést kap. Több levitelt is csinál és a feladásra kényszerítésre is inkább Dolidze fektet hangsúlyt. Az ütőtávbeli előny kombinálva nagyobb pontossággal, a több levitellel és jobb védekezéssel nekünk Dolidze esélyeiről árulkodnak.

Santiago Ponzinibbio vs. Miguel Baeza

Baeza hat évvel fiatalabb ellenfelénél. Kevéssel több ütése pattan az ellenfeleken, jóval pontosabb és valamivel kevesebb ütés éri. Levitelből egyikük sem alkalmaz említésre méltó mennyiséget, de Baeza védelme eddig tökéletes ebben a kategóriában. Fiatalabb kora, veretlensége, aktívabb állóharca és jobb védekezése Baeza győzelmét vetítik előre.

Dusko Todorovic vs. Gregory Rodrigues

Todorovic harmadik, Rodrigues első UFC meccse a mostani. Fizikálisan nincs érdemi különbség a küzdőfelek között. Mindketten jól állnak az idő előtti győzelmek terén. Todorovic ugyan legutóbb KO vereséget szenvedett, de még így is kevesebbszer volt kiütve, mint ellenfele, ami miatt neki szavazunk bizalmat.

Tom Breese vs. Antonio Arroyo

Breese fordított alapállású. Hajszálnyival több ütése talál, de Arroyo pontosabb és kevesebbszer érik el az ellenfelek. Utóbbi dob be több levitelt, de Breese védekezik ellenük jobban. Fordított alapállás. több találat, jobb levitel védelem mind-mind Breese mellett szólnak.

Az est további esélyeseinek névsora: De La Rosa, Boser, Salikhov, Kirk, Jones, Fiorot, Zalal, Leavitt.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá