Tippelde, UFN 185: Blaydes vs. Lewis
MMA

Tippelde, UFN 185: Blaydes vs. Lewis


Vasárnap hajnali kettőtől ismét érdemes a Sport tvre kapcsolni. Az UFC egy újabb Figh Nighttal igyekszik elkápráztatni a nagyérdeműt. A főmeccset megnyerő komoly esélyt kaphat, hogy a jövőben a nehézsúlyú címért küzdjön. Vessünk egy pillantást a párosításokra!

Curtis Blaydes vs. Derrick Lewis

Testsúlyra, magasságra, ütőtávra szinte megegyeznek a küzdőfelek. Blaydes 6 évvel fiatalabb ellenfelénél. Ő is visz be több ütést és arányaiban jobban is védekezik. A levitelek számát tekintve abszolút Blaydes fölénye. Lewis kezében dinamit van, ahogy Blaydesében is és Lewist láttuk már kikapni jó birkózóktól – Daniel Cormier – igy nálunk Blaydesnek áll a zászló.

Ketlen Vieira vs. Yana Kunitskaya

Kunitskaya ér el több találatot, jóval pontosabb és kevesebb ütés éri, mint Vieirát. A két versenyző által bedobott levitelek száma szinte megegyezik. A különbség ott látható, hogy Vieira igen jól védekezik, ha őt akarják levinni.

A jobb állóharc ha kevéssel is, de Kunitskaya felé billentik a mérleg nyelvét.

Charles Rosa vs. Darrick Minner

Minner 3. UFC jelenésére készül, emiatt a statisztikai összehasonlítás nem hozhat pontos eredményt. Igen jó a földön, de őt magát is nagy eséllyel fejezik be. Rosa, mind állva, mint a földön egyaránt veszélyes és csak 1 idő előtt veresége van, ami nekünk az ő győzelmét vetíti előre.

Alesksei Oleinik vs. Chris Daukas

Oleiniké a nagyobb ütőtáv, Daukas ugyanakkor 12 évvel fiatalabb nála és ez lesz a harmadik UFC meccse. Oleinik nagyon veszélyes a földön, de többször kapott már ki nagyütő bunyósoktól korábban. Daukas pedig nemcsak nagyot üt, de jóval fiatalabb is. Emiatt mi neki szavazunk bizalmat.

Phillip Hawes vs. Nassourdine Imavov

Mindkettejük második UFC bunyója lesz a mostani. Imavov hat évvel fiatalabb ellenfelénél. Hawes eddig minden profi győzelmét idő előtt hozta, ami az ő javára szól.

Andrei Arlovski vs. Tom Aspinall

Aspinall 14 évvel fiatalabb a még mindig jó formát mutató veterán Arlovskinál és még nehezebb is. Arlovski egészen megújult és egészen jó eredménnyel veszi fel a küzdelmet az ellenfelekkel. Aspinall harmadik UFC jelenése a mostani és mint általában a nehézsúlyúak, igen komoly KO ereje van. Ez kombinálva az életkorával és a nagyobb súlyával elégnek kell lennie a győzelemhez.

Az est további esélyeseinek a névsora: Gordon, Pena, Castaneda, Landwehr, Alves, O’Neil, Emmers, Rodriguez, Vanderaa


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá