Tippelde UFN 180 Ortega vs. The Korean Zombie
MMA

Tippelde UFN 180 Ortega vs. The Korean Zombie


Ebben a nem túl kellemes őszi időben, csendesen kúszik a tv képernyőkre a UFC legújabb bunyó szigeteki jelenése. Vasárnap hajnali 1-től a Sport 2-n – már amennyire hinni lehet a múlt heti után a Sport tv saját weboldalának – élőben követhetjük, hogy kedvenc bunyósaink ismét egymásnak esnek az Octagonban. Ne is szaporítsuk tovább a szót, lássuk mi vár ránk!

Brian Ortega vs. Chan Sung Jung

Mindkét bunyós decemberben verekedett utoljára, Ortega 2018-ban, Zombi 2019-ben, így már rájuk fér egy kiadós küzdelem. Ortega simán alapállást tud váltani bunyó közben, Jungnak ugyanakkor nagyobb az ütőtávja. Az utóbbi visz be több ütést, jóval pontosabb és messze kevesebb ütés is éri, mint Ortegát. A leviteleket nem nagyon erőltetik annak ellenére, hogy mindketten jók a földön. Ortega van jobban rajta a kopogtatáson, Jung pedig a levitelek ellen védekezik jobban.

Ortega közel 2 éve nem volt ketrecben az UFC-ben. Jungnak nagyobb az ütőtávja és szinte minden mutatóban felülmúlja ellenfelét, így nem mondhatunk mást, mint azt, hogy a Zombi lakik jól, Jung.

Katlyn Chookagian vs. Jessica Andrade

Chookagian igen komoly ütőtávbeli előnyt élvez. Andrade visz be több ütést, jóval pontosabb és arányaiban kevesebb ütést kap. Levitellel is Andrade él többször, amiket jobban is véd. Mindkét hölgy igen veretes rekorddal rendelkezik. Andrade álló –és földharca élesebb, ezen felül nagyobb eséllyel intézi el ellenfeleit idő előtt, ami miatt nálunk neki áll a zászló.

Jimmy Crute vs. Modestas Bukauskas

Bukauskasé a nagyobb ütőtáv és még az alapállásváltás sem áll tőle messze. A további összehasonlítást megnehezíti, hogy ez lesz a második UFC bunyója. Nem lesz könnyű dolga. Crute mind állásban, mind a földön igen jó értékeket produkál és egy alkalmat leszámítva minden profi meccsét győztesen hozta, ebből az UFC-ban mindet idő előtt. Crute eddig ellenfelei és statisztikái nem sok esélyt adnak Bukauskasnak és mi sem, Crute.

Claudio Silva vs. James Krause

Silva fordított alapállású. Krause többször találja el az ellenfeleket. Silva csinál több levitelt és a feladásra kényszerítést is inkább ő preferálja. A fordított alapállás, több levitel és az eddigi mindössze egy vereség miatt Silvában látunk nagyobb potenciált.

Thomas Almeida vs. Jonathan Martinez

Mindkét úriember fordított alapállású. Magasságuk, ütőtávjuk szinte centire megegyezik. Almeida két és fél éve nem lépett profi körülmények közt ketrecbe. Almeida visz be több találatot és jobban is védekezik. Leviteleket egyiküktől se nagyon várjunk, de ha arra kerül a sor Almeidának van nagyobb sansza megállítani őket.

Mindkét versenyző igen KO erős. Ha nem volna az a hosszú kihagyás Almeida karrierjében simán neki adnánk a meccset, de így csak szorosan.

Az est további esélyeseinek névsora: Gamrot, Robertson, Park, Mullarkey, Grishin, Nurmagomedov.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá