Tippelde UFN 174 Lewis vs. Oleinik
MMA

Tippelde UFN 174 Lewis vs. Oleinik


Nem kell sokat várni – egészen pontosan vasárnap hajnali 3-ig – és újra élőben láthatjuk a következő UFC gála főbb mérkőzéseit. A szervezők egy ütős Figh Nighttal igyekeznek elkápráztatni a nagyérdeműt. Vegyük is szemügyre milyen csemege vár ránk!

Derrick Lewis vs. Aleksei Oleinik

Lewis a nehezebb és a fiatalabb – 8 évvel – kettejük közül. Meglepő módon Oleinik visz be több ütést, de annyival többször ütik is meg. A levitelek terén is Oleiniké a számbeli fölény, ahogy a feladásra kényszerítést illetően is.

Lewis KO erejében bízhat, de Oleinik levitelei és földharca igen veszélyesek. Szerintünk egy hajszállal az utóbbiak érvényesülésére van nagyobb esély, Olenik.

Omari Akhmedov vs. Chris Weidman

Weidman a nem sikerült félnehézsúlyú bemutatkozását követően visszarándult középsúlyba. Nagyobb az ütőtávja, mint ellenfelének. Kevéssel, de többször találja el az ellenfeleket, jóval pontosabb az ütéseivel. Ugyanakkor a védekezése Akhmedovnak jobb. Mindkét bunyós nagy számban osztja a levitelt. Weidmané a fölény ezen a téren.

Az amerikainak úgy kéne a győzelem, mint fuldoklónak egy korty levegő. Erre szerintünk meg is van az esélye a jobb föld –és aktívabb állóharc okán, valamint azért is, mert Akhmedov KO ereje az UFC-ben eddig még nem tudott kibontakozni.

Maki Pitolo vs- Darren Stewart

Fizikálisan nincs érdemi különbség a bunyósok közt. Pitolo harmadik UFC jelenése lesz a mostani, emiatt kevés róla az adat. Stewart állóharca nem rossz, de annyira nem is erős.

Az idő előtt befejezésre való nagyobb hajlam miatt Pitolo győzelme felé hajlunk.

Yana Kunitskaya vs. Julija Stoliarenko

Kunitskaya sok ütést visz be és a védekezése sem rossz. A földre vitelei számát tekintve sincs szégyenkezni valója. Stoliarenko 2018-ban mutatkozott be az UFC-ben. Ez, azonban nem sikerült túl jól és azóta az Invictában és más szervezeteknél aratta a győzelmeit, főként kopogtatással. A nagyobb KO erő és UFC tapasztalat Kunitskaya felé billentik a mérleget.

Beneil Dariush vs. Scott Holtzman

Dariush fordított alapállású, nagyobb az ütőtávja és hat évvel fiatalabb Holtzmannál. Utóbbi visz be több ütést, de a védekezése gyengébb. Hotzman egy kevéssel többször alkalmaz földre vitelt, de Dariush ezen a téren is jobb védekezéssel bír és jobban rajta van a feladásra kényszerítésen.

A jobb védekezés, élesebb földharc és több finish győzelem minket Dariush esélyeiről győztek meg.

Az est további esélyeseinek névsora: Means, Holland, Haqparast, Turman, Jaynes, Zalal, Rivera.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá