Tippelde UFN 173 Brunson vs. Shahbazyan
MMA

Tippelde UFN 173 Brunson vs. Shahbazyan


Vasárnap hajnali 3, Sport tv, UFC élőben. Csak ennyi kell egy jó hétvégéhez. Egy időre elköszönhetünk a Fight Islandtől, de Las Vegas boldogan szorít helyet a soron következő Fight Nightnak. Csekkoljuk miért érdemes ismét korán kelni, vagy le sem feküdni!

Derek Brunson vs. Edmen Shahbazyan

Brunson fordított alapállású és az ütőtávja is hosszabb valamivel ellenfelénél, ugyanakkor Shahbazyan 13 évvel fiatalabb. Utóbbi helyez el több ütést az ellenfeleken, pontosabb és a védekezése is jobb. A levitelekkel mindkét fél jól áll, de Shahbazyan több mint kétszer eredményesebben viszi le ellenfeleit a padlóra, Brunson levitel védelme ugyanakkor eddig 100%-os az UFC-ben.

A jobb állóharc, fiatalság és a veretlenség mind Shahbazyan mellett szólnak, így mi is neki adunk nagyobb sanszot.

Joanne Calderwood vs. Jennifer Maia

Calderwood állóharca minden mutatót tekintve ütősebb, mint Maiaé. A levitelek terén is övé a fölény, ami a mennyiséget illeti, de Maia védekezése erősebb.

A jobb állóharcot döntő faktornak látjuk, emiatt Calderwoodnak adjuk a bunyót.

Vicente Luque vs. Randy Brown

Brown rendelkezik hosszabb karokkal. Luque találja el ellenfeleit többször és pontosabb is, de több ütést is kap, mint Brown. A leviteleket egyik bunyós sem erőlteti, de a földön nincsenek elveszve.

Egyik bunyós sem hagy túl sok melót a pontozóknak. Luque aktívabb állóharca véleményünk szerint meghozzák neki a győzelmet.

Lando Vannata vs. Bobby Green

Vannata 6 évvel fiatalabb Grennél, aki. kevéssel, de több ütést visz be, pontosabb és védekezése is jobb, mint ellenfeléé. Földre vitellel közel azonos alkalommal próbálkoznak, de Green védekezése jobb.

A felek már 2017-ben összecsaptak, aminek egy döntetlen lett a vége. A jobb állóharc és levitel védelem Green mellett szólnak.

Kevin Holland vs. Trevin Giles

Holland nagyon hosszú karoknak parancsol és ezen a meccsen is övé az ütőtávbeli előny. Több ütése talál, de valamivel magát is többször találják el. Levitelből nagyon hasonló mennyiséget produkálnak a felek, Giles jobban védekezik ezek ellen, de Holland nagyobb eséllyel kopogtat.

A hosszabb végtagok, aktívabb álló –és földharc szerintünk Holland győzelmét vetítik előre.

Az est tovább esélyeseinek névsora: Martinez, Herman, Borg, Perez, Emmers, Gutierrez.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá