Tippelde: UFC on ESPN 24 Rodriguez vs. Waterson
MMA

Tippelde: UFC on ESPN 24 Rodriguez vs. Waterson


Vasárnap hajnali 2-től újra élőben követhetjük nyomon az UFC bunyósainak ténykedését. Az utóbbi idők trendjeinek megfelelően 6 mérkőzést kapunk a főkártyára. Szalmától nehézsúlyig lesz itt minden. Lássuk is a párosításokat!

Marina Rodriguez vs. Michelle Waterson

Mindkét hölgy egy súlycsoporttal feljebb kirándul. Rodriguez bír hosszabb karokkal. Ő találja el többször az ellenfeleit és kerüli el jobban a felé indított ütéseket. Földre vitelből Waterson alkalmaz többet és jobban is védekezik ezek ellen. A nagyobb ütőtáv, jobb állóharci mutatók és az utóbbi időben mutatott több befejezés Rodriguez esélyeiről győztek meg minket.

Donald Cerrone vs. Alex Morono

Cerrone 5 mérkőzés óta nem tudott nyerni, Morono pedig egy kis dráma után kései beugrósként érkezik. Utóbbi bunyós 7 évvel fiatalabb, kevéssel, de több ütést visz be és az ellenfelek kevesebb ütése csattan a testén. Cerrone dob be több levitelt és feladásra kényszerítést. A korkülönbség és a többi faktor ellenére úgy érezzük, hogy Morono még mindig nincs Cerrone szintjén és kései beugrós is, így Cowboyt látjuk boldogan ellovagolni a naplementébe a nap végén.

Neil Magny vs. Geoff Neal

Mindkét úriember vereséget követően érkezik. Magny jelentős előnyt élvez, ami az ütőtávot illeti. Neal ugyanakkor fordított alapállású bunyós és ő is talál többször, de Magnyt jóval kevesebb ütés éri. Magny viszi a földre többször a küzdelmet, de Neal levitel védelme 90% felett van. Fordított alapállás, aktívabb állóharc, szinte tökéletes levitel védelem és nagyobb KO erő ezek mind Neal esélyei mellett szólnak.

Maurice Greene vs. Marcos Rogerio de Lima

Ezen alkalommal is két szépítésre vágyó bunyós lép az Octagonba. Greene parancsol hosszabb végtagoknak. Több ütése talál, de Lima pontosabb és nagyobb eséllyel kerüli el az ellenfelek ütéseit. A levitelek és az ellenük való védekezés egyiküknek sem erőssége, de Lima valamivel itt is jobb mutatókat produkál. Lima minden eddigi UFC veresége feladásra kényszerítés eredménye, amivel Greene elég jól operál. Állóharcban is aktívabb, így ha szorosan is de Greenet látjuk esélyesebbnek.

Diego Ferreira vs. Gregor Gillespie

Ferreira rendelkezik hosszabb karokkal. Gillespie egy majd másfél éves kihagyást követően tér vissza a ketrecbe. A brazil visz be több ütést, de Gillespie jóval pontosabb és igen nagyszámban alkalmaz leviteleket. Ha nem volna az a kihagyás simán Gillespiere tennénk, de még így is őt látjuk esélyesebbnek a több idő előtti befejezés és a rengeteg levitel miatt.

Amanda Ribas vs. Angela Hill

Hill a korelnök 8 évvel. Több ütése talál, pontosabb, de Ribast igen alacsony eséllyel találják el. Utóbbi bunyós dob be több levitelt, van rajta jobban a feladásra kényszerítésen és védekezik jobban a levitelek ellen. Ribas nincs négy hónapja, hogy ki lett ütve, ami kombinálva Hill cséphadaróként működő kezeivel szerintünk nem jelenteken sok jót a brazilnak, Hill.

Az est további esélyeseinek névsora: Rothwell, Hawes, Klein, Benoit, Nchukwi, Harris.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá