Tippelde UFC on ESPN 23 Reyes vs. Prochazka
MMA

Tippelde UFC on ESPN 23 Reyes vs. Prochazka


A múlt heti giga gálát nehéz volna felülmúlni, de a UFC most hétvégén sem feledkezik meg rólunk, és egy hat mérkőzéses főkártyával készül. Vasárnap hajnali 4-től követhetjük nyomon élőben az eseményeket. Lássuk, mi vár ránk!

Dominick Reyes vs. Jiri Prochazka

A főmeccsen két igazi KO gép foglalja el az Octagont. Prochazka második UFC viadalára készül, Reyes pedig két mérkőzéses vereség szériáját szakítaná meg. Reyes fordított alapállású, Prochazkának ugyanakkor nagyobb az ütőtávja. Reyes jól üt, elég pontos is és viszonylag kevés találatot kap. A levitel védelme a jobbak között van.  Prochazka kapcsán kevesebb adatunk van, de a 90 % feletti befejezési rátája igen impresszív. Bátrak leszünk és az esélyesebb idő előtti befejezés miatt Prochazkának szavazunk bizalmat.

Giga Chikadze vs. Cub Swanson

Chikadze 5 évvel fiatalabb Swansonnál és az ütőtávja is jóval nagyobb. Swanson helyez el több ütést az ellenfeleken és pontosabb is. Levitelekkel is Swanson áll jobban, ugyanakkor Chikadze levitelvédelme valamivel hatékonyabb. Az aktívabb és pontosabb ütések miatt Swanson győzelme felé hajlunk.

Ion Cutelaba vs. Dustin Jacoby

Cutelaba fordított alalpállású, valamint 5 évvel fiatalabb Jacobynál. Cutelaba visz be több ütést, de Jacoby pontosabb. Az alkalmazott levitelek számát tekintve is Cutelaba van fölényben, ahogy az ellenük való védekezésben is.

A fizikális előnyök, több levitel és bevitt találat valamint a jobb levitel védelem minket Cutelaba esélyeiről győztek meg.

Sean Strickland vs. Krzysztof Jotko

Jotko fordított alapállással vág neki a bunyónak. Strickland talál sűrűbben, de Jotko pontosabb. Szinte azonos számban élnek levitelekkel, ahogy ezek ellen hasonló arányban is védekeznek. A számok alapján olyan, mintha a két bunyós önmagával küzdene. A több bevitt ütés és idő előtti győzelem, valamint a kevesebb idő előtti vereség, ha kevéssel is, de Strickland sikerének adnak nagyobb sanszot.

Merab Dvalishvili vs. Cody Stamann

Dvalishvili karjai jóval hosszabbak, mint Stamannéi. Utóbbi egy kevéssel többször találja el ellenfeleit és pontosabb is. Dvalishvili ugyanakkor kevesebb ütést kap. A levitelek ellen egyformán jól védekeznek, de Dvalishvili kimagaslóan sokat alkalmaz ezekből. A nagyobb ütőtáv és a rengeteg levitel Dvalishvili győzelmét vetítik előre.

Poliana Botelho vs. Luana Carolina

Carolina 5 évvel fiatalabb ellenfelénél. A mostani a harmadik mérkőzése az UFC berkeiben. Botelhonak ugyanakkor több KO győzelme van és elég erős levitel védelme, ami miatt neki áll a zászló.

Az este további esélyeseinek a névsora: Pinheiro, Benitez, Brown, Lookboonmee, Bhullar, Sanders.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá